• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik Sayfa Oluşturma ve dosya yedekleme

Korunması derken, değiştirilemesin, sadece okunsun mu, anlamalıyım?

Sablon sayfasında belirli hücrelere müdahale acık sayfayı koru yap dediğinizde görüceksiniz zaten. Günlük veri girildiği için formüllü hücrelere müdahale olmasın diye hücreleri kilitlemem gerekiyor

Altaki gifte oldugu gibi oluşan sayfalara bu şekilde toplu koruma yapması gerekiyor
241818

Güya yazamamanız lazımdı. bir daha bakayım

Köprü yapmanıza gerek yok hocam dediğim gibi sadece koruma yapması kafi benim için

Bunu da deneyin bakalım, sonrasında istemediklerinizi kaldırırım

Ekli dosyalar

Oluşan dosya bunun gibi olacaktı, farklı mı? İstediğiniz sonuç bu değil mi?

Ekli dosyalar

Evet hocam doğru bu şekilde ama bu yedeklemiş dosyalarda değil anlık dosyada isityorum .

Bir daha göndereyim, lütfen bilgi verin

Ekli dosyalar

Yok hocam sayfaları oluştur diyorum sayfaları korumuyor. Hocam siz yedek dosyaya yapıyorsunuz sanırım ondan dolayı sayfaları olıştur butonuna tıklıyorum ya oluşan sayfalara yapması lazım

Sanırım dikkatinizden kaçan bir nokta var. Sayfalar yedeklendiğinde korunacak, oluşturulduğunda değil. Yanılıyor muyum?

Oluşturdugumda korunucak hocam yedeklendiğinde yapmasına gerek yok. Yanlış anlaşılma oldu sanırım özür dilerim 30. mesajda belirtmişitim oluşan sayfalara kpruma yapması gerekiyor diye

Afedersiniz arkadaşım, peki nasıl dolduracaksınız o hücreleri? Buna da cevap ver, hemen halledeceğim.

Hocam bu dosyayı açın sablon sayfasını görünür yaptım . Ve sayfayı korudum görüceksiniz zaten açık olan hücreleri. Koruma şifresi 1

Ekli dosyalar

Geri