Otomatik güncelleme!

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar, excel belgeme bağladığım word dosyaları açıldığında güncelleme ekranı çıkıyor. Ben bu güncelleme ekranı çıkmadan belgeyi otomatik güncellemesini istiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Daha önce konu irdelenmişti. Ben de 2007 olduğu için, tam yerini hatırlamıyorum. Ama "Otomatik bağlantılıları güncelleştirmek için sor" diye bir seçenek olmalı.

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-10-2026
Araçlar-Seçenekler-Düzen-Otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor kutucuğunu temizlemek çözüm olacaktır

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Araçlar-Seçenekler-Düzen-Otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor kutucuğunu temizlemek çözüm olacaktır
Onu daha önce denedim, bu sefer de hiç güncellemiyor. Elle güncellemem gerekiyor. Halbuki ben hiç ekran çıkmadan kendi kendine güncellemesini istiyorum. Sanırım bu excelden ziyade word dosyasından halledilmesi gereken bir şey. Mutlaka bir yolu vardır...

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-03-2022
Seçtiğiniz seçenekler ne olursa olsun, çalışma kitabını geçerli olmayan bağlantılar veya kopuk bağlantılar içeriyorsa, Excel yine bir ileti görüntüler.

Microsoft Excel 2002 veya Microsoft Office Excel 2003 çalışma kitabındaki bağlantıları hakkında bilgi bulmak için Düzen menüsünden bağlantılar ' ı tıklatın.

Microsoft Office Excel 2007/2010 içinde çalışma kitabındaki bağlantıları hakkında bilgi bulmak için veri sekmesinde bağlantılar grubunda Bağlantıları Düzenle'ı tıklatın.

Ayrıca, yalnızca temel verileri içeren çalışma kitabını kapattığınızda aşağıdaki seçenekler geçerlidir. Bağlantıları içeren çalışma kitabını açtığınızda temel verileri içeren çalışma kitabı açıksa, bağlantılar güncelleştirilir.
Otomatik güncelleştirme ve ileti yok

İletiyi bastırmak ve Excel 2002'de veya Excel 2003 çalışma kitabını açtığınızda, bağlantıları otomatik olarak güncelleştirmek için şu adımları izleyin:
Araçlar menüsünde Seçenekler' i tıklatın ve sonra Düzen sekmesini tıklatın.
Otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor onay kutusunu temizlemek için tıklatın.
İletiyi bastırmak ve Excel 2007'de bir çalışma kitabını açtığınızda, bağlantıları otomatik olarak güncelleştirmek için şu adımları izleyin:
Microsoft Office düğmesi' ni ve sonra da Excel Seçenekleri' ni tıklatın.
Gelişmiş' i tıklatın.
Genelaltında Otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor onay kutusunu tıklatıp temizleyin.
Notlar

Otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor onay kutusu temizlendiğinde bağlantılar otomatik olarak güncelleştirilir. Ayrıca, bir ileti görüntülenir.