• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ortalama

Sanırım şimdi oldu. Bir koşulu unutmuşum. Uygulama yoksa %66 sınav ortalaması %33 sözlü, sözlüler yoksa %66 sınav ortalaması %33 uygulama şeklinde hesaplar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Oh be oldu :) ne kadar teşekkür etsem az kardeşim çok sağolasın. Diğer sorularım için başlık açmam gerekiyor mu yoksa burdan halledebilir miyim ? :) sonuç olarak bu bir ödev ve çok sorunum olabilir :)

Burdan devam et. Ben forumu internet olduğu sürece saatlik takip ederim. Elimizden geleni yaparız.

Şimdilik sorunum şu; Not bölümüne 0-44 1 45-54 2 55-69 3 70-84 4 85-100 5 olarak ayarlamam gerekiyor yani normal not ortalamasını uyarlamam gerekli.. Bu konuda da yardımcı olursan mutlu olurum. :)

Kusura bakmayın. Dikkat etmedim o kısıma. Tekrar Teşekkür ediyorum ve diğer soruma geçmek üzere hazırlıklarda bulunuyorum.

Bilgilendirme sütununda öğrencinin dersten geçip kaldığına dair bilgilendirme yapılacak. Öğrencinin adı soyadı, dersin ismini ve geçip kaldığını otomatik olarak yazacak. Eğer öğrenci dersten geçti ise bu alan yeşil dolgu, kaldı ise hücre dolgusu kırmızı yazı rengine sahip olmalıdır. Şeklinde bir soru var ve en zorunun bu olduğunu düşünüyorum. Dosyayı tekrardan yüklememi ister misiniz ? Çünkü ders isimleri ve Öğrencinin ismi önceki dosyada bulunmamamktadır.

Bilgilendirme adında bir bölüm oluşturularak 10 dersin bilgileri bulunmalı..

Ekli dosyalar

Daha açıklayıcı olması için elimden geldiğince açık bi anatım kullandım kardeşim. Buyur bi bak..

Ekli dosyalar

Notların kayıtlı olduğu data sayfası mı var? Bilgiler nerden gelecek?

Kuralların uygulanması gereken satırlardan 2 tanesine bilgileri yazdım manuel olarak.

Siz olmasını istediğniz dosyayı el ile düzenleyiniz. Ben formülleri uyarlamaya çalışırım. Ders adı değişecek ne demek. Her öğrenci için farklı dersler mi var? Bugünlük bu kadar. Yarın devam ederiz.

Yarına kadar hazırlamam lzm :D En iysi ben devam etmeye çalışıyım yapamazsam yardın yardım isterim tekrar.. Herşeyin için teşekkür ediyorum iyi geceler.

İyi de bilgiler bir yere kayıtlı olmalı ki veri çağırabilelim. Tam olarak anlayamadım. Ders adı yazan yerlere mi geçti kaldı yazılacak? Siz manuel olarak dosyayı oluşturunuz.

Kardeşim ben orda olması gerekini söyledim bir veri söz konusu değil yani sadece ufak bi anlatımda bulundum. Herhangi bir değişiklik yapmadım. Sadece ne olacak ne olmicak kendi çapımda yazmaya çalıştım açıklayıcı olsun, anlaması kolay olsun diye sanırım başarısız olmuş.

Geri