okul icin karne hazirlama

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaslar ögrencilerim icin bir karne hazirladim bu programi yapmak mümkün mü?yardimci olursaniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
arkadaslar ögrencilerim icin bir karne hazirladim bu programi yapmak mümkün mü?yardimci olursaniz sevinirim.
Sayın hisarbey,

Program derken resimdeki tabloyu excelde hazırlamadanmı bahsediyorsunuz yoksa başka birşeymi, oluşturduğunuz bir excel şablonu varmı yoksa şablonu bizimmi çizmemiz gerekiyor, bu şekilde sorunuzu fazla anladığım söylenemez daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım..

Excel Vers. ve Dili
2002 (10.4302.4219) SP-2
Merhabalar,

Okullarda - sanıyorum- bu veriler bir Access veritabanında tutuluyor. En azından içeriği, hayali birkaç öğrenci ve o hayali öğrencilere ait hayali verilerle dolu olan 3-5 kayıtlık bir veritabanı verebilirseniz, sorununuzu aşmada size yardımcı olabiliriz, diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar..

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaslar ilgi ve alakaniz icin tessekür ederim. velilerime aylik bilgi vermek icin ekteki tabloyu cizdim yalniz bu tabolunu yapilip yapilamayacagini bilmedigim icin siz ustalara sordum .cizdigim tabloyu hayata gecirebilirmiyiz , gecirebilirsek ögretmenlere cok faydali olur.mokrolardan ve Accessten analamiyorum zaten anlasam siz usatalirimi yormazdim. tessekkür ederim.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Geçenlerde, ilköğretimden bir arkadaş için benzer bir çalışma yapmıştım. Belki işinize yarayabilir. Her öğrenci için ayrı sayfa açıyor. İsterseniz Anasayfadan yeniden silebiliyorsunuz.
Tabloda öğrencinin isminin girildiği kısmın dışında istediğiniz yeri değiştirebilirsiniz.
Göndereceğim tablo üzerinde istediğiniz değişiklikleri belirtirseniz ben de yapabilirim.
A5 hücresine öğrenci adını yazıyorsunuz, resim yükleden öğrencinin resmini buluyorsunuz, sonra kaydediyorsunuz.Size o öğrencinin adında sayfa oluşturuyor. Bilgilerini çağırmak istediğinizde Comboboxtan öğrencinin adını seçmeniz yeterli.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
leumurk hocam prgram icin teseskkür ederim . ama benim hazirladigim daha ayirintili ve daha kulllanisli olur diye düsünüyorum. ekte sunulan cizelgeyi hayata gecirmeme yardimci olursaniz sevinirim .sayiglar

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
İstediğiniz tabloyu, excelde ayrıntılı bir biçimde çizip yollayabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Excelden hiç anlamıyorum diyorsanız, etrafınızdan birinden yardım alıp istediğiniz tabloyu çizdirebilirseniz, isteğiniz olmayacak bir şey değil. Bize sadece kodları yada formülleri yerleştirmek kalsın. Tablo hazır olursa daha çabuk cevap alırsınız.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Slm hocam her şey e-okul da var neden uğraşıyorsunuz anlamadım ama işinize yarayacaksa yıllar önce hazırladığım bir program var

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaslar e okulda olabilir ama onun bana faydasi yok... ben bunu velilerime ayda bir bilgilendirme amaciyla kullanmayi düsünüyorum. o yüzden ugrasiyorum.

Excel Vers. ve Dili
2010
ücretsiz bir dosya paylaşmazmısınız siz