öğretmen ders programı hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba arkadaşlar.hazır bir program üzerindeki öğretmen ismini seçerek onun programını görmek istiyorum.
aşağıda ekte gönderdiğim örneğe yardımcı olursanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER

Ekli dosyalar

• 18.5 KB Görüntüleme: 32
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02.01.2019
..........

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba

arkadaşlar ekte gönderdiğim çalışmayı sizin sayenizde hazırladım.
HSP, HİP, ETÜTP sayfaları eski ders programı sayfalarıdır.SONUÇ sayfasında mavi renkli bölümde öğretmenin ismini seçinde HSP, HİP, ETÜTP den bilgileri alıp seçilen öğretmenin programını veriyor.
ancak şimdi kullandığımız yeni program dökümü YENİ PROGRAM SONRASI nda HSP-YENİ, HİP-YENİ, ETÜTP-YENİ diye 3 şekilde veriyor.bu dökümleride eskisi gibi uyarlayıp,SONUÇ-YENİ sayfasındaki öğretmen ismini seçinde aynı şekilde sonuç elde edebilirmiyiz.
TEŞEKKÜRLER...

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
arkadaşlar ekte gönderdiğim çalışmayı sizin sayenizde hazırladım.
HSP, HİP, ETÜTP sayfaları eski ders programı sayfalarıdır.SONUÇ sayfasında mavi renkli bölümde öğretmenin ismini seçinde HSP, HİP, ETÜTP den bilgileri alıp seçilen öğretmenin programını veriyor.
ancak şimdi kullandığımız yeni program dökümü YENİ PROGRAM SONRASI nda HSP-YENİ, HİP-YENİ, ETÜTP-YENİ diye 3 şekilde veriyor.bu dökümleride eskisi gibi uyarlayıp,SONUÇ-YENİ sayfasındaki öğretmen ismini seçinde aynı şekilde sonuç elde edebilirmiyiz.
TEŞEKKÜRLER...
Merhaba;
Özel mesajınıza istinaden alternatif olsun.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

erdenek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2026
Merhaba;
Özel mesajınıza istinaden alternatif olsun.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
muygun hocam nasılsınız? siteye bizim de katkımız olsun diye altın üyelik aldım.saygılarımla

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba Syn erdenek;
Altın üyeliğin maddi açıdan siteye, Görsel dersleri inceleme noktasında Bilgi açısından size katkı sağlayacağına eminim.
Hayırlı olsun.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba

muygun hocam yine çok yardımcı oldunuz.
rahatsızlığım için tekrar kusura bakmayım.
birşey daha sorsam,HSP,HİP,ETÜTP lerin hepsinde aynı sayıda öğretmen var.bizdeki öğretmen sayısı 30 tane kadar.1 numaralı satırdaki öğretmenlere ekleme yapınca eklediğim isim A1,A9,A16 da gözükmüyor.1 numaralı satıdaki öğretmen sayısını 30 a göre ayarlarsanız harika olur.
çok çok teşekkürler.emeğinize sağlık.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
muygun hocam yine çok yardımcı oldunuz.
rahatsızlığım için tekrar kusura bakmayım.
birşey daha sorsam,HSP,HİP,ETÜTP lerin hepsinde aynı sayıda öğretmen var.bizdeki öğretmen sayısı 30 tane kadar.1 numaralı satırdaki öğretmenlere ekleme yapınca eklediğim isim A1,A9,A16 da gözükmüyor.1 numaralı satıdaki öğretmen sayısını 30 a göre ayarlarsanız harika olur.
çok çok teşekkürler.emeğinize sağlık.
Merhaba;
Eğer tüm sayfalar için aynı hoca isimlerini kullanacaksanız küçük bir ekleme yaptığım eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba

muygun hocam ilgin için teşekkürler.çok uğraştırdım sizi ama yaptığınız değişiklikte A1,A9,A16 ya öğretmen isimleri geliyor fakat HSP,HİP,ETÜTP de o yeni eklediğim öğretmene bir ders programı koyunca SONUÇ a o program yansımıyor.
ek te örneği koydum.diğer öğretmenler sabit kaldı "muygun"a HSP,HİP,ETÜTP de ders programı koydum ancak SONUÇ ta muygun'u seçince programı gelmiyor.bizde böyle toplanm yaklaşık 30 tane öğretmen programı var,30 tane sütun oluyor.
TEŞEKKÜRLER HOCAM.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Bu tür dosyalarda değişken sayıları hakkında önceden bilgi verin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
hocam sağolun,yine işlerimizi çok kolaylaştırdınız.
teşekkür ediyorum.