Nöbet Listesi Hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-07-2024
İyi akşamlar nöbet listesi hazırlamak isitiyorum fakat düzenleyemedim yapmak istediğim şuan 3 kişi nöbet tutuyoruz.Nöbet listesi oluştur buyona tıklandıgında Sayfa1 deki E sütunda sıralı şekilde gelmesini istiyorum çalışma sistemimiz bugün nöbet tutan yarın izinli diğer gün mesai yapıyor ertesi gün nöbeti oluyor.Birde Sayfa1 deki dedim ya şimdilik 3 kişiyiz ileriki günlerde elman sayısı fazla oldugunda Sayfa1 B sutün ekleme yapıp nöbete dahil etmek istiyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2019 TR
18-07-2024
Konu güncelliğni koruyor bir fikri olan yokmu arkadaşlar.

Excel Vers. ve Dili
2019 TR
18-07-2024
Lütfen arkadaşlar bir yol gösteriniz işin içinden çıkamadım 66 kişi bakmış bir fikri olan olmamış.

Excel Vers. ve Dili
2019 TR
18-07-2024
Makro ile nasıl yaparız hocam örnek verirseniz sevinirim lütfen hocam.

Excel Vers. ve Dili
2019 TR
18-07-2024
Sayın hocalarım sorunuma bir el atın lütfen.

Excel Vers. ve Dili
2019 TR
18-07-2024
Konu güncelliğini koruyor.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
her ay hemşire nöbet listesi yapmak zorundayım. 30 kişilik bir ekip günde bazen 7 bazen 8 bazende 9 lu nöbet tutmak zorunda hafta sonları ve tatiller ayarlanarak liste nasıl yaparım herkeze eşit nöbet gelmeli.yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
2007 professional türkçe
basit bir mesai tablosu oluşturdum makrosuz olarak sadece haftalık ama bir fikir oluşturabilir kanaatindeyim. işinizi göreceğini düşünüyorum ilyas bey.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office
merhabalar. sizden bir ricam olacak sanırım bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünerek sizi rahatsız ediyorum. bir hastanedeki serviste hemşire arkadaşların nöbetlerini ayarlamam gerekiyor. nöbet tutacak hemşire sayısı 8. bu 8 arkadaşın üst üste gelmeyecek ve ay içinde eşit dağıtım yapabileceğim bir programınız varsa çok makbule geçecek. şimdiden teşekkürler

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
merhabalar. sizden bir ricam olacak sanırım bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünerek sizi rahatsız ediyorum. bir hastanedeki serviste hemşire arkadaşların nöbetlerini ayarlamam gerekiyor. nöbet tutacak hemşire sayısı 8. bu 8 arkadaşın üst üste gelmeyecek ve ay içinde eşit dağıtım yapabileceğim bir programınız varsa çok makbule geçecek. şimdiden teşekkürler
Merhaba;
İşlevlerle çözümü deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
http://www.anestezi.biz/Downloads/index.php/component/content/article/1-latest-news/48-nobetci-
Ben daha önce bu konuya kafa yormuştum excel ile hazırlamak biraz zahmetli olmuştu.
Sizlere yukarıda verdiğim linkteki programı tavsiye ederim .Nobetci 1.0 XP de Framework 4.0 kurulu(windows 7 zaten kurulu olarak gelir) ise çalışır.Program ile hazırlanan listeyi excele kolaylıkla aktarabilirsiniz. Biraz farklı excel dosyası da hazırlamıştım ama nereye kaydettiğimi bulamıyorum bu program işimi gördü

Excel Vers. ve Dili
office
Güzel olmuş teşekkür ederim de hafta sonları nöbetler 24 saat olacak ve iki kişi tutacak

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
aylık nöbet listeleri

iyi akşamlar hocam bir serviste 15 kişi çalışıyoruz.Bir günde 3 kişi nöbetçi,5 kişide mesai yapıyor.Hafta sonuda aynı çalışma sistemi var.Nöbeti olan arkadaşlar sonraki gün olmayacak.Uygun bir liste örneği atabilirseniz sevinirim.İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
aylık nöbet listeleri

iyi akşamlar hocam bir serviste 15 kişi çalışıyoruz.Bir günde 3 kişi nöbetçi,5 kişide mesai yapıyor.Hafta sonuda aynı çalışma sistemi var.Nöbeti olan arkadaşlar sonraki gün olmayacak.Uygun bir liste örneği atabilirseniz sevinirim.İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel starter 2010 türkçe
nöbet programı

iyi akşamlar.25 doktorun çalıştıgı bir hastanede nöbet çizelgesini hazırlama görevi bana verildi.ancak bu konuda deneyimim yok.hafta içi 16 saat 1 doktor,hafta sonu ve tatillerde 2doktor 24 saat nöbettutuyor.ayrıca acil ve yoğun bakım diye 2 farklı nöbet yeri var.bunun haricinde acil polikliniği ve 3 tane semt polikliniğine de nöbeti olmayan doktorlar yazılıyor.ancak 2 gün sürem var ve ne yaptımsa olmadı.altından kalkamıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Merhaba;
Makrosuz bir çözüm isteğinizi karşılarsa eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
selamun aleyküm
1 yıl kadar önce hazırladığınız nöbet listesi için makrosuz bir çözüm çalışmanızı inceledim.

ancak bunu kendi nöbet listeme uyarlamada sorunlar yaşadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
selamun aleyküm
1 yıl kadar önce hazırladığınız nöbet listesi için makrosuz bir çözüm çalışmanızı inceledim.

ancak bunu kendi nöbet listeme uyarlamada sorunlar yaşadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba;
Tablonun kullanımı oldukça basit
1-A6 ve devamına sıra nosu, B6 ve devamına isimleri yazıyorsunuz.
2-B2 hücresine (örn:01.10.2012 gibi ilgili ayın ilk günü.ay.yıl formatında) tarih giriyorsunuz.
3-C2 hücresinde (koyu mavi) açılır listeden nöbete ilk başlayacak kişiyi seçiyorsunuz.
4-I2 hücresine nöbet yeri sayınızı yazıyorsunuz.
Oluşturduğum tablonun kullanımı bu şekilde.

Ama sizin örneğinizde;
1-Pazartesi 1. koridorda olan sultan salı günü 2. koridordo? (adil dağılım yok)
2-perşembe günü zeynep hem 2, hem 4. koridorda? (bunun mantığı ne???)
Yani sizin dağılım beni ve exceli aşar...
İyi çalışmalar.