• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Müşteri Takip ve sözleşme programı

Sub BuaY()
Sheets("sozbitim").Activate
ListBox3.ColumnCount = 5
ListBox3.ColumnWidths = "80;80;80;40;60"
For i = 2 To Sheets("Sozbitim").Cells(101, "b").End(xlUp).Row
If CDate(Cells(i, "b").Value) > Date And CDate(Cells(i, "B").Value) <= DateSerial(Year(Now), Month(Now) + 1, 30) Then
ListBox3.AddItem
ListBox3.List(s, 0) = Format(Sheets("Sozbitim").Cells(i, "B"), "dd.mm.yyyy")
ListBox3.List(s, 1) = Format(Sheets("Sozbitim").Cells(i, "C"), "#,##0.00")
ListBox3.List(s, 2) = Format(Sheets("Sozbitim").Cells(i, "E"), "###########")
ListBox3.List(s, 3) = Format(Sheets("Sozbitim").Cells(i, "G"), "#######")
ListBox3.List(s, 4) = Format(Sheets("Sozbitim").Cells(i, "H"), "#######")
s = s + 1
End If
Next i
Sheets("Ana ekran").Activate
Application.ScreenUpdating = True
End Sub

Bu kodları yapıştırıp deneyin. Bu arada sozbitim sayfasında tarihin düzgün sıralandığına dikkat edin.Eğer degilse sırala fonksiyonu için bütün veriyi seçin ve baştaki sözleşme bitim tarihine göre sıralatın. Bugünden itibaren 30 günlük dökümü 3cü listeboxta görmeniz gerek.

Bir başka konu, tarihi xx.xx.xxxx formatında yazın ve hatalı xx,xx,xxxx veya xx..xx.xxxx formatta olan varmı gözle kontrol edip düzeltin.Hatalı tarih formatında olanı görmez.

Bu hafta sonu dosyanıza eklemeler yapmayı düşünüyorum, arada kontrol edin lütfen.

Çok teşekkür ederim. düzgün olarak çalıştı. Takibimde yenilikleriniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Programınızdaki son gelişmeler ile hacmi buraya yüklemeye izin vermediğinden rapide attım ve linki size pm ile gönderdim . Kontrol eder misiniz

Son düzenleme:
Programınızdaki son gelişmeler ile hacmi buraya yüklemeye izin vermediğinden rapide attım ve linki size pm ile gönderdim . Kontrol eder misiniz

hocam detaylar pm de dsya burda....

ayların anlamını tam olarak anlamasamda ihtiyacım yok. olmazsa iyi our
Müşteri kayıt ve görüşme izleme formunda;
-yön.kurul. baş. ad soyad
-faxno
-email
-telefon tek olsun iş yada cep değil

sözleşme detay girişte;
-vade sadece 30,60,90,18,360 olsun
-İş referans no cari kod olsun otomatik gelsin
-sağ tarafta tahsilat ile alakalı kısımlar olmasın

cari tabloda;
-sadece bitiş tarihi,firma adı ve cari kod olsun

fiyat modellemede;
-boş kullanılmak için bir satır eklensin

hocam unutmayın bu programın tahsilat ile alakası yok. sadece sözleşme detayları.Ayrıca yeni güncelleme yaptığınızda buradan xls dosyası olarak paylamınızı rica edeceğim.

saygılarımla tşk ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
hocam detaylar pm de dsya burda....

ayların anlamını tam olarak anlamasamda ihtiyacım yok. olmazsa iyi our
Müşteri kayıt ve görüşme izleme formunda;
-yön.kurul. baş. ad soyad
-faxno
-email
-telefon tek olsun iş yada cep değil

sözleşme detay girişte;
-vade sadece 30,60,90,18,360 olsun
-İş referans no cari kod olsun otomatik gelsin
-sağ tarafta tahsilat ile alakalı kısımlar olmasın

cari tabloda;
-sadece bitiş tarihi,firma adı ve cari kod olsun

fiyat modellemede;
-boş kullanılmak için bir satır eklensin

hocam unutmayın bu programın tahsilat ile alakası yok. sadece sözleşme detayları.Ayrıca yeni güncelleme yaptığınızda buradan xls dosyası olarak paylamınızı rica edeceğim.

saygılarımla tşk ederim.

söz bitim güncellenmiyor. senin gönderdiğin verileri siliyorum kendi verilerimi uyarlama adına ancak olmuyor. az önce mesajda da söylediğiniz gibi bir bilgiye ihtiyacım yok.sadece sözleşme takibini yapabileceğim bir sey.
tşkler

Dosyayı aldım , inceleyip dediğiniz gibi uyarlamaya devam edeceğim. Tahsilat ya da muhasebemsi herseyi çıkarıp sözleşme hedefli birşeyler haline getirip,bir de şu verdiğiniz başlıklarda değişiklikleri de halledeyim.
Genel haliyle nasıl buldunuz ?

Dosyayı aldım , inceleyip dediğiniz gibi uyarlamaya devam edeceğim. Tahsilat ya da muhasebemsi herseyi çıkarıp sözleşme hedefli birşeyler haline getirip,bir de şu verdiğiniz başlıklarda değişiklikleri de halledeyim.
Genel haliyle nasıl buldunuz ?

genel haliyle çok ama çok harikaaaaaaaaaaaaaaa.

sözleşme dışı olan herşey çıkarsa mükemmel olacak. az önce yazdığım şeyler çıkartıldığında yemede yanında yat :)

tşkler........

Gerçek verileri aktardım ve istenmeyen yerleri çıkarmaya başladım. Ancak :
<-İş referans no cari kod olsun otomatik gelsin > isteğinizde ;
Akbulutlar ticaret örneğinde: siz bu firmaya aynı cari kod altında iki ayrı iş için iki ayrı fiyat vermişseniz bunu program cari tabloda sadece cari kod ile ayıramaz ilk olanı seçer. İş ref kodunu bu çakışmayı önlemek için ben koymuştum zira iş ref kod her iş için tek olacağından listelenmesinde sorun olmuyor. Bunu otomatik getirtmek daha anlamlı. Siz ne dersiniz ?

Gerçek verileri aktardım ve istenmeyen yerleri çıkarmaya başladım. Ancak :
<-İş referans no cari kod olsun otomatik gelsin > isteğinizde ;
Akbulutlar ticaret örneğinde: siz bu firmaya aynı cari kod altında iki ayrı iş için iki ayrı fiyat vermişseniz bunu program cari tabloda sadece cari kod ile ayıramaz ilk olanı seçer. İş ref kodunu bu çakışmayı önlemek için ben koymuştum zira iş ref kod her iş için tek olacağından listelenmesinde sorun olmuyor. Bunu otomatik getirtmek daha anlamlı. Siz ne dersiniz ?

aynı firma ile iki ayrı iş olmayacak tek olacak. aynı firma tek cari kod olacak.iki ayrı fiyat değil aynı firmaya carikodda fiyatta aynı.
gereksiz veri sıkıntı olabilir.

tşkler...

Sözleşme detayında cari kod otomatik olarak altta geliyordu. Sanırım siz üstte de gelmesini ve sözleşmeye basılmasını istiyorsunuz.

Son düzenleme:
Merhaba

xls olarak ancak 2003 ya da 2007 mi istediğinizi çıkaramadığımdan dosyayı 2003 2007 2010 versiyonlar haline getirdim ancak her biri burada izin verilenin üstünde olduğundan , rapid gibi servislerin de yükleme indirme zorluklarından , bir yere yükleyemedim.

Pm'den özel bir mail adresi verirseniz üçünü de atarım , siz yüklü ofisinize göre kullanır denersiniz. Bilgiler ve şifre son gönderdiğiniz dosya ile aynı , elde fiyat girmeyin ve fiyat modeli oluşturup depoya attırın , satış esnasında sayfanın sağında seçin ve kaydettirin yoksa çift kayıt sorun çıkaracaktır.

Aylar'ın işlevi : Her müşteri için yapılan görüşmelere ait kısa notları o ayda o müşteriyi seçtiğinizde 4 kayıt yeri verir. Bunun önemi o müşteride geçmişe dönük bilgi elinizde olur. Sayfaları çıkarmadım zira çıkarınca bağlı bir çok yer sorun çıkarıyor, istemezseniz kullanmazsınız bu kısımları. Ancak temizlemek yeniden program yazmak demek . Elle yazmanın engellenmesi, dataların şaşırmaması için gerekli ve seçmeleri anlamaya çalışın.

Dataların şaşırması asıl amaç olan teklifin doğru fiyatla çıkmasını engeller. Örnek : Birçok ÖZEL adını verdiğiniz fiyatlar var. Bunları teke indirdim, siz kayıt sayfasında zaten seçimle fiyat vereceğiniz için dataya fiyat eklenecektir. Yeni bir fiyat modeli istiyorsanız bunu modelleme'den yapmanız gerek.

İşinizi kolaylaştırır umuyorum

Merhaba

xls olarak ancak 2003 ya da 2007 mi istediğinizi çıkaramadığımdan dosyayı 2003 2007 2010 versiyonlar haline getirdim ancak her biri burada izin verilenin üstünde olduğundan , rapid gibi servislerin de yükleme indirme zorluklarından , bir yere yükleyemedim.

Pm'den özel bir mail adresi verirseniz üçünü de atarım , siz yüklü ofisinize göre kullanır denersiniz. Bilgiler ve şifre son gönderdiğiniz dosya ile aynı , elde fiyat girmeyin ve fiyat modeli oluşturup depoya attırın , satış esnasında sayfanın sağında seçin ve kaydettirin yoksa çift kayıt sorun çıkaracaktır.

Aylar'ın işlevi : Her müşteri için yapılan görüşmelere ait kısa notları o ayda o müşteriyi seçtiğinizde 4 kayıt yeri verir. Bunun önemi o müşteride geçmişe dönük bilgi elinizde olur. Sayfaları çıkarmadım zira çıkarınca bağlı bir çok yer sorun çıkarıyor, istemezseniz kullanmazsınız bu kısımları. Ancak temizlemek yeniden program yazmak demek . Elle yazmanın engellenmesi, dataların şaşırmaması için gerekli ve seçmeleri anlamaya çalışın.

Dataların şaşırması asıl amaç olan teklifin doğru fiyatla çıkmasını engeller. Örnek : Birçok ÖZEL adını verdiğiniz fiyatlar var. Bunları teke indirdim, siz kayıt sayfasında zaten seçimle fiyat vereceğiniz için dataya fiyat eklenecektir. Yeni bir fiyat modeli istiyorsanız bunu modelleme'den yapmanız gerek.

İşinizi kolaylaştırır umuyorum

Tşk ler proram çok güzel olmuş ancak

-Müşteri kayıt ve izlemede müşteri bilgileri ve sözleşme detayları güncellem yapıldıktan sonra Satış sözleşmesi dediğimizde fiyat seç kısmı otomatik ama yanlış gelmektedir.

-Yine bu fiyat seç kısmı aynı 121 m2 and 40p olan sözleşmeden kaç tane varsa sözleşme detay ekranında fatura seç bölümünde gelmektedir. aynı koddan bir tane göstermesi yeterli olacaktır.

-sözleşmeyi arşivle ve bas dedikten sonra arşivde aynı firmaya ait bilgilerin yenisini eklemek yerine güncelleme yapsın

tşkler......

Dataların şaşırması asıl amaç olan teklifin doğru fiyatla çıkmasını engeller. Örnek : Birçok ÖZEL adını verdiğiniz fiyatlar var. Bunları teke indirdim, siz kayıt sayfasında zaten seçimle fiyat vereceğiniz için dataya tek fiyat eklenecektir. Yeni bir fiyat modeli istiyorsanız bunu modelleme'den yapmanız gerek.

Şimdilik sebep bu görünüyor, diğer söylediğiniz konular ve dosya ile tekrar ele alıp size bilgi vereceğim.

Son düzenleme:
Merhaba

cems kardeş gönderdiğiniz dosyalar şifreli. Şifre nedir acaba?

Şifreyi ben koymadım, soran kişi özel bilgileri nedeni ile koymuştu ve öyle de geliştirildi. Ancak ilk safhalardaki şifreyi kendisi bu konunun baş taraflarında vermişti.

1ci ve 5ci mesajda var

dosya ekte olup yardımlarınızı bekliyorum. DOSYA ŞİFRESİ 123

Diye belirtmiş arkadaş.

Dosyanın bitmiş hali ekte.
FİNAL PROGRAMI 14cü mesaj'ın EKİNDEN İNDİRİNİZ

Sağol. Ancak 123 şifresi girilince dosya açılmıyor.

"teklifdeposu FİYAT formlu TAHSILAT özetli"

Gene açamadım.Ekteki hatayı alıyorum. Ayarlar ile ilgili olabilir mi?

Ekli dosyalar

• EXCELWEBTRHATA.JPG
    EXCELWEBTRHATA.JPG
    15.5 KB · Görüntüleme: 12
Bende 2003-2007-2010 office 'de sorunsuz açılıyor. Sisteminiz hakkında bilgi de yazmamışsınız. Sadece aklıma pardus gibi program ya da excel viewer gibi sadece gösterim yapan programınız olduğu geliyor.Ya da virus koruma programınız varsa direniyor olabilir.
Eğer hiçbiri yoksa o zaman excel'in kendi koruma ayarlarına göz atar mısınız =?

şifre kaldırıldı

Geri