Muhtasar icmal tablosu

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Sayın truva23, güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık. Size bir öneri; Bdp programı içine aktarma işini de hallederseniz, süper olur.

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Çok zor değil. Bdp, xml formatında beyanname hazırlayıp, uzantısını kaldırarak bu xml i zip formatında paketleyen bir araçtır en nihayetinde. Doğrudan xml hazırlanıp paketlenebilir yani. GIB güncelleme yaptığında da dikkatli olmak lazım.

Çalışmanız güzel olmuş, tebrikler...

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Zekicim, ben Excel'de hazırladığım dosyayı ".txt" formatına dönüştürüp bdp programına yükleyebiliyorum ama ".xml" olarak nasıl hazırlanır bilmiyorum, küçük bir örnek hazırlama imkanın olursa, hepimize ışık olur, tabii ki seni zorlamayacaksa.
Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Excel Vers. ve Dili
2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13/06/2018
teşşekürler ama benim istediğim form bu değil

Excel Vers. ve Dili
2007
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/fKjPE/KASIM-MUHTASAR-ICMAL-TABLOSU.xlsx.html

Ben biraz daha sade bir çalışma yapmıştım.

Bu çalışmayı kendi çalıştığım şirket için yaptığımdan, kendi şirketimin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde oluşturdum.

Tabloya girişler manuel olarak yapılıyor. Şu an "0" olan hücreler formüllüdür. Siz gerekli yerleri doldurduğunuzda gerekli veriler hesaplanacaktır.

Aylık mizan sekmesine o ayın mizanı yapıştırıldığında mizan ve tablo arasında fark olup olmadığı karşılaştırılacaktır.

Mizan sekmesindeki toplamalar şirket hesap planına göre dünzenlenmiştir. Eğer indiren olursa kendi hesap planına göre düzenlemesi gerekmektedir.