merhaba arkadaşlar ben Powerpoint e bir slayt gosterisi yaptım ama müzik eşliğinde yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
ekle>filimler ve sesler>ses dosyası ekle den istediginiz müzigi 1 nolu slide ekleyiniz.Eklediginiz müzik 1 nolu slade üzerinde hoparlör şeklinde çıkıacaktır.Daha sonra bu hoparlör işaretine sag click yapıp özel animasyon seçenegini tıklayın.Sağ tarafta özel animasyon kısmı açılacaktır.Orada eklediginiz müzigin yanındaki menüyü tıklayarak efeck seçeneklerini seçin ve çalmayı durdurma kısmında sonrayı seçtiginiz zaman slaytınız kaç sayfadan olusuyor ise sayfa sayısını yazıp tamam deyin.(benimki ingilizce oldugundan elimden geldigi kadar çeviri yaptım umarım işinize yarar)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.