Müşteri Bazında Fiyat Listesi Oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2003-2007-2010-2013 Türkçe - Eng.
Merhabalar,

Bir fiyat listesi oluşturmak istiyorum ancak tam olarak nasıl anlatacağımı bilemedim. Elimde 6 kalem ürün çeşidim var. Bu ürün çeşitlerinin fiziki özelliklerine göre peşin ve vadeli olmak üzere fiyatları bulunmaktadır. İstediğim şey tam olarak ben X bir firmaya seçtiğim zaman o firmaya vermiş olduğum fiyat listesini görüntülemek. Örnek olarak size ekte verileri veriyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

https://yadi.sk/i/Sxkp7du0efjFp

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Merhabalar,

Bir fiyat listesi oluşturmak istiyorum ancak tam olarak nasıl anlatacağımı bilemedim. Elimde 6 kalem ürün çeşidim var. Bu ürün çeşitlerinin fiziki özelliklerine göre peşin ve vadeli olmak üzere fiyatları bulunmaktadır. İstediğim şey tam olarak ben X bir firmaya seçtiğim zaman o firmaya vermiş olduğum fiyat listesini görüntülemek. Örnek olarak size ekte verileri veriyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

https://yadi.sk/i/Sxkp7du0efjFp
Merhaba sayın EsQeLa,

Öneri ; Altın üye olduğunuz için örnek dosyanızı sitemize yüklerseniz, çabuk ve doğru çözüm almanız kolaylaşır,

Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba ?

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
Gönderdiğiniz excel tablosundan ne anlamalıyız. Daha önce verilen teklifler nerde, nasıl bir tablo çıkmasını istiyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
Gönderdiğiniz excel tablosundan ne anlamalıyız. Daha önce verilen teklifler nerde, nasıl bir tablo çıkmasını istiyorsunuz.
Merhabalar, verilen ekte'ki fiyatlar bizim şuan müşterilere vermiş olduğumuz fiyatlardır. Yani ben X firmasını çağırdığımda bu fiyatların ekrana gelmesini istiyorum. Yada Y firmasını çağırdığımda ona ait olan fiyatların ekrana gelmesini istiyorum.

Umarım anlatabilmişimdir :)

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
Bu fiyatların geleceği tablo nerde ? :)