ptcsite
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- M.OFFICE 2021 TR 64 Bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 26-12-2027
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub msgkut()
Dim DATA, DATA1 As String
Dim RNG As Integer
Dim i As Integer
RNG = Sayfa1.Range("A40").End(xlUp).Row
For i = 2 To RNG Step 2
DATA = DATA & Sayfa1.Cells(i, 1) & vbTab & Sayfa1.Cells(i, 2) & vbTab _
& Sayfa1.Cells(i + 1, 1) & vbTab & Sayfa1.Cells(i + 1, 2) _
& vbLf
Next i
Msgbox DATA
End Sub
Userform içine ekleyeceğiniz bir Label nesnesiyle 1024 karakter limitini aşabilirsiniz.Userformda Liste yapmadan mesaj kutusu hazırlanabiliyor mu?
Ömer bey dediğinizi öğrene öğrene yapıyorum ama comboboxtan seçtiğim verinin altında labela yansımıyor değerler. Bi bakabilir misin;Userform içine ekleyeceğiniz bir Label nesnesiyle 1024 karakter limitini aşabilirsiniz.
frm_ana.lbl_P1 = frm_ana.lbl_P1 & VbLf & Sayfa1.Range("A" & k).Value & "-" & Sayfa1.Range("B" & k).Value
Çok teşekkür ederimMaalesef, bir müddet bilgisayar başında olamayacağım, o yüzden kodlarınızı göremiyorum Foruma konu açarsanız yardımcı olacak birileri çıkacaktır.
İyi çalışmalar...
Düzeltme:
Açtığınız diğer konuyu gördüm. Bahsettiğiniz problem aynısı ise o kodlarda döngü içinde her seferinde label metni yenileniyor. Metni önceki ile birleştirerek devam etmeniz gerekiyor. Aşağıdaki gibi deneyiniz, ya da metni bir değişkene aldırıp en sonunda labele yazdırınız.
Rich (BB code):frm_ana.lbl_P1 = frm_ana.lbl_P1 & VbLf & Sayfa1.Range("A" & k).Value & "-" & Sayfa1.Range("B" & k).Value