• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mesafe Hesaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    mesafe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kfa

Excel Vers. ve Dili
Microsoft office excel 2016, Türkçe
Merhaba, koordinatları verilen noktalar arası mesafeleri ölçüp yazdırmak istiyorum, yardımcı olmanızı rica ediyorum. Dosya ektedir. Teşekkür ediyorum.

Forumda arama motoruyla arama yaptınız mı?

Konuya ilişkin çözümler vardı...

.

Bahsettiğiniz dosyalar mutlaka soruyu soranların işini görmüştür, yani hatalı değildir.

Bulduğunuz/Bulacağınız dosyalar sizin sorunuza tam olarak cevap vermese bile, içindeki çözümleri inceleyip takıldığınız yerde sormanız daha iyi olurdu bence...

Kolay gelsin,

.

Bahsettiğiniz dosyalar mutlaka soruyu soranların işini görmüştür, yani hatalı değildir. Bulduğunuz/Bulacağınız dosyalar sizin sorunuza tam olarak cevap vermese bile, içindeki çözümleri inceleyip takıldığınız yerde sormanız daha iyi olurdu bence... Kolay gelsin, .
Haluk bey, zaten ondan bahsediyorum yani cevap verilmiş ve muhtemelen kişilerin sorunu çözülmüştür ama dosyaya artık ulaşılamıyor deniyor açılan sayfada, yardımcı olmak yerine polemik üretmeyin lütfen, sadece yardımcı olmak amacıyla cevap verilmeli.

Bakın, ben polemik üretmiyorum ama polemiği siz başlatıyorsunuz..... Bir çok forumda, sorıyu soran kişi o ana kadar yaptığı çalışmayı ortaya koyup, nerede hatalı sonuçlar aldığını göstermeden kimse cevap vermez. Ama bu forumda, konuya ilgisi/bilgisi olanlar hemen cevabı verir... Bu da bazen, kişilerde araştırma yapılmasının gerekli olmadığı izlenimini doğuruyor.

Siz foruma yeni katıldığınız için bu açıklamayı yaptım, ben 15 yıldır bu forumda polemik yerine çözüm üretiyorum/yol gösteriyorum...

Kolay gelsin,

.

Son düzenleme:
Bakın, ben polemik üretmiyorum ama polemiği siz başlatıyorsunuz..... Bir çok forumda, sorıyu soran kişi o ana kadar yaptığı çalışmayı ortaya koyup, nerede hatalı sonuçlar aldığını göstermeden kimse cevap vermez. Ama bu forumda, konuya ilgisi/bilgisi olanlar hemen cevabıboşu verir... Bu da bazen, kişilerde araştırma yapılmasının gerekli olmadığı izlenimini doğuruyor.

Siz foruma yeni katıldığınız için bu açıklamayı yaptım, ben 15 yıldır bu forumda polemik yerine çözüm üretiyorum/yol gösteriyorum...

Kolay gelsin,

.

beyefendi, demekki çözememişiz ve sormuşuz,niyetiniz yardımcı olmaksa dosyaların çalışmadığını görüp yardımcı olursunuz değilse daha fazla cevap yazmayınız lütfen iyi günler

Merhaba , sayın @kfa öncelikle foruma hoş geldiniz,

@Haluk bey'in yazdıkdıklarında alınganlık gösterilecek bir durum olmadığını düşünüyorum,aksine konuya cevap yazmış ve çözülmesi yönünde yardımcı olacağını bu yönde belli etmiş.

Sizin bunu bir polemik durumu olarak görmeniz yerine , bulmuş olduğunuz "linkleri,konulari vs.." göstererek yardım istemeniz konuyu çözüme götüreceği kanatindeyim, ulaşamadıgınız dosyalar belki başka arkadaşlarımızın arşivinde vardır.

Haluk hocamız değerli üstadlarımızdandır ve çok şeyler öğrendik ve ögrenmeye de devam ediyoruz, inanin polemik yapmak için değil çözüm yolu vermek için yazar.

Merhaba , sayın @kfa öncelikle foruma hoş geldiniz,

@Haluk bey'in yazdıkdıklarında alınganlık gösterilecek bir durum olmadığını düşünüyorum,aksine konuya cevap yazmış ve çözülmesi yönünde yardımcı olacağını bu yönde belli etmiş.

Sizin bunu bir polemik durumu olarak görmeniz yerine , bulmuş olduğunuz "linkleri,konulari vs.." göstererek yardım istemeniz konuyu çözüme götüreceği kanatindeyim, ulaşamadıgınız dosyalar belki başka arkadaşlarımızın arşivinde vardır.

Haluk hocamız değerli üstadlarımızdandır ve çok şeyler öğrendik ve ögrenmeye de devam ediyoruz, inanin polemik yapmak için değil çözüm yolu vermek için yazar.
Siteye girer girmez altın üyelik yapıp dosyaları görmek istedik, hiçbir dosyayı göremediğimiz gibi halen hiçbir sorumuza da cevap alamadık. Siteniz eğer birbirini kollamak ve tartışma yaratmanın ötesine gidebilir ve sorularımıza cevap verebilirse (herkes elinden geldiği kadar) daha verimli olup, alınan ücretin karşılığını en azından yardımcı olmaya çalışıp çözüm üretmek için gayret göstererek verecektir. Eğer ısrarla hiçbir sorumuza cevap verilmeyip halen tartışmaya devam edilecekse bunun için daha fazla zamanımız olmadığını belirtmek istiyoruz.

Son yazdığınız cevabı mesajımı alıntı yapıp yazmışsınız fakat yazdıklarımı hiç okumamışsınız anladığım kadarıyla, herneyse ben konuyu çözmeye çalıştığınızı varsaymıştım..

Son yazdığınız cevabı mesajımı alıntı yapıp yazmışsınız fakat yazdıklarımı hiç okumamışsınız anladığım kadarıyla, herneyse ben konuyu çözmeye çalıştığınızı varsaymıştım..
Siz tartışmak için mi para alıyorsunuz? Aldığınız parayla siteyi geliştirip daha çözüm odaklı destek ekibi alın kendinize, yaş ortalaması 5 olan laf atıp kaçan bir grup çocuğu destek ekibi yapmayın iyi günler

.

Burada hiç kimse polemik için bulunmuyor. Statüsü ne olursa olsun ücret karşılığında çözüm üretmiyor. Forum gönüllülük esasına göre çalışır. İsteyen istediği soruya cevap verir. Yardımcı olmaya çalışır. Herhangi bir zorunluluğu yok. Öyle ekip konusunda ileri geri konuşamazsınız. Buna hakkınız yok. Ayrıca ekibin bugüne kadar verdiği çözümleri de bir inceleyin bakalım. Sağladıkları katkıları görürsünüz.

Neyse. Sorunuz için aşağıdaki linkte yer alan dosyayı inceleyin. İşinize yarayabilir.

.

Siz tartışmak için mi para alıyorsunuz? Aldığınız parayla siteyi geliştirip daha çözüm odaklı destek ekibi alın kendinize, yaş ortalaması 5 olan laf atıp kaçan bir grup çocuğu destek ekibi yapmayın iyi günler

Sakince yazmaya çalışıyorum....

Önce konuşmanıza/yazdıklarınıza dikkat edin..... "yaş ortalaması 5 olan" diye bahsettiğiniz kişi bu forumda sizin babanız yaşındaki insanların problemlerini çözmüş bir kişidir.

"Tartışmak için mi para alıyorsunuz?" .... Bu nasıl bir hitap ? Foruma üye olmanız daha 1 gün bile olmamış... Kimi neyle suçluyorsunuz? Bu foruma kaç para verdiyseniz ben size geri ödeyeyim, siz de buraya uğramayın bir daha.

.

Sakince yazmaya çalışıyorum....

Önce konuşmanıza/yazdıklarınıza dikkat edin..... "yaş ortalaması 5 olan" diye bahsettiğiniz kişi bu forumda sizin babanız yaşındaki insanların problemlerini çözmüş bir kişidir.

"Tartışmak için mi para alıyorsunuz?" .... Bu nasıl bir hitap ? Foruma üye olmanız daha 1 gün bile olmamış... Kimi neyle suçluyorsunuz? Bu foruma kaç para verdiyseniz ben size geri ödeyeyim, siz de buraya uğramayın bir daha.

Akıl yaşta değil, başta olmakla birlikte ... bunların ikisinin de sizde olmadığını bize kanıtlamaya çalışmayın...

.
Beyefendi gerçekten hiç beyefendi değilsiniz çok da boşsunuz evde canınız çok sıkılmış oturmuşsunuz, hiçbir değeri olmayan atıflarda bulunup saatlerdir ne söylesem de boşluğumu doldursam diye düşünmüşsünüz ama sonucu pek mantıklı olmamış, gidin en iyisi daha az rahatsız edici olarak can sıkıntınızı giderin. Kendinizi çok önemli sanıyorsunuz ama burada klavye delikanlılığından fazla değil becerileriniz. Sindirimde kolaylıklar dilerim iyi akşamlar

Sayın kfa
Altın üye (ki şu an kampanyalı) 35 TL ve beş yıllık. Günlüğü tahmini 0,58 kr'a geliyor. Yani 0,58 kuruşa yüzlerce dosya indirebiliyor, yüzlerce soru sorabiliyorsunuz. Hani para verdim diyorsunuz ya 0,58 kuruş aynı zaman da bu kadar söz hakkı da veriyor size.
Yalnız size edepsizlik, adapsızlık, hakaret, üslupsuzluk yapma hakkını vermiyor. Belki bu "KFA" rumuzunuzu silecek başka bir rumuz adı altında yine yararlanacaksınız bu sitede. Size gönüllülük esasına göre cevap veren kişilere karşı saygılı olun, olamıyorsanız en azından susmayı deneyin, o da bir nevi edeptendir. Kal Sağlıcakla

Konunun çözümü adına kısa ve net düşüncemi yazayım. @Hüseyin bey bu kişinin Parasını iade edip Üyeliğini iptal etmeli ki yönetici, Moderatör , Destek ekibi , Özel üyeler hatta üyeler parayla iş yapıyormuş zannından kurtulsun. Çünkü arkadaş Müşteri değil , ÜYE . Ve üyelerin Forumdaki diğer üyelere karşı da saygılı ve dürüst olma sorumlulukları vardır. Polisin, Öğretmenin, Doktorun yakasına yapışıp maaşını benim vergilerimle alıyorsun diyen ama Daha ikinci üçüncü mesajında ileri geri atarlanma (son zamanlarda sıkça olmaya başladı) ile ne yapılmak ne kanıtlanmak isteniyor. Bu tür provokatif davranışlar içinde bir yaptırım uygulanmalı.

Sayın kfa
Altın üye (ki şu an kampanyalı) 35 TL ve beş yıllık. Günlüğü tahmini 0,58 kr'a geliyor. Yani 0,58 kuruşa yüzlerce dosya indirebiliyor, yüzlerce soru sorabiliyorsunuz. Hani para verdim diyorsunuz ya 0,58 kuruş aynı zaman da bu kadar söz hakkı da veriyor size.
Yalnız size edepsizlik, adapsızlık, hakaret, üslupsuzluk yapma hakkını vermiyor. Belki bu "KFA" rumuzunuzu silecek başka bir rumuz adı altında yine yararlanacaksınız bu sitede. Size gönüllülük esasına göre cevap veren kişilere karşı saygılı olun, olamıyorsanız en azından susmayı deneyin, o da bir nevi edeptendir. Kal Sağlıcakla
Kimseyi para verdik deyip yakasından tutup bir zorunluluğa maruz bırakmadık. Parayla üye olunan bir sitede yardımcı olmak yerine polemik yaratmanın gereksizliğinden bahsettik. Demagoji yaratarak tanımadığınız birine başkasıyla konuşması üzerinden hakaretler ederek kahraman değil komik durumuna düşüyorsunuz. Edep bekçiliği yaparken kendi edebinizi başkalarının üzerine salıp onların verdiği cevaba edepsizlik demek tam edepsizliktir. Haddiniz olmayan konularda konuşurken edepsizlik ahlaksızlık yapmamanızı rica eder saygınızı korumanızın, önce saygı görmeniz adına bir şart olduğunu hatırlatmak isterim.

Konunun çözümü adına kısa ve net düşüncemi yazayım. @Hüseyin bey bu kişinin Parasını iade edip Üyeliğini iptal etmeli ki yönetici, Moderatör , Destek ekibi , Özel üyeler hatta üyeler parayla iş yapıyormuş zannından kurtulsun. Çünkü arkadaş Müşteri değil , ÜYE . Ve üyelerin Forumdaki diğer üyelere karşı da saygılı ve dürüst olma sorumlulukları vardır. Polisin, Öğretmenin, Doktorun yakasına yapışıp maaşını benim vergilerimle alıyorsun diyen ama Daha ikinci üçüncü mesajında ileri geri atarlanma (son zamanlarda sıkça olmaya başladı) ile ne yapılmak ne kanıtlanmak isteniyor. Bu tür provokatif davranışlar içinde bir yaptırım uygulanmalı.
Burası bir sosyal mecra, biri bir konuda yardım rica etmişse ona yardımcı olabilen olmalı, olamayan da çekilmeli. Hem yardımcı olmayıp hem münakaşa yaratanlara cevap vermeyi doktor polis öğretmenlere baskı gibi ciddi bir terör benzetmesine dayatmanız başka bir terör polemiği yaratmaya çalışmanın canlı örneğidir. İnsanları suçladığınız şeye dikkat edin, canım sıkıldı şu polemiğe ben de dalayım derken siz şikayet ettiğiniz duruma düşersiniz.

Aslan Parçası
"Beyefendi gerçekten hiç beyefendi değilsiniz çok da boşsunuz"
"çözüm odaklı destek ekibi alın kendinize, yaş ortalaması 5 olan laf atıp kaçan bir grup çocuğu destek ekibi yapmayın"
"Kendinizi çok önemli sanıyorsunuz ama burada klavye delikanlılığından fazla değil becerileriniz. Sindirimde kolaylıklar dilerim "
Bu yukarıdaki sözler senin mi? Eğer seninse içinde bir tane forum kurallarına uyan, kuraldan vazgeçtim edebe, ondan da vazgeçtim yardım isteme adabına uyan bir kelime var mı.
Beyefendi değilsin dediğin kişiyi nasıl yargıladın da yazdın?
Yaş ortalaması beş dedin nasıl bu yargıya vardın?
Klavye delikanlılığı sindirimde kolaylıklar dilerim. Bizleri bırak. Hepsi cahil sen akıllısın bu söz söylenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri