• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mesafe Hesaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    mesafe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan Parçası
"Beyefendi gerçekten hiç beyefendi değilsiniz çok da boşsunuz"
"çözüm odaklı destek ekibi alın kendinize, yaş ortalaması 5 olan laf atıp kaçan bir grup çocuğu destek ekibi yapmayın"
"Kendinizi çok önemli sanıyorsunuz ama burada klavye delikanlılığından fazla değil becerileriniz. Sindirimde kolaylıklar dilerim "
Bu yukarıdaki sözler senin mi? Eğer seninse içinde bir tane forum kurallarına uyan, kuraldan vazgeçtim edebe, ondan da vazgeçtim yardım isteme adabına uyan bir kelime var mı.
Beyefendi değilsin dediğin kişiyi nasıl yargıladın da yazdın?
Yaş ortalaması beş dedin nasıl bu yargıya vardın?
Klavye delikanlılığı sindirimde kolaylıklar dilerim. Bizleri bırak. Hepsi cahil sen akıllısın bu söz söylenir mi?
Beyefendi halen kimse cevap vermeyip sadece polemik üretmenin peşinde. Biri durmaksızın saldırı halindeyse siz de ona en iyi ihtimalle savunma yaparsınız. Hele ki 95 kişi aynı anda birine saldırıda bulunuyorsa o kişinin verdiği bu normal cevapları yargılamak hiç sizin üstünüze vazife değil. Kim haddi olmayan biçimde tepki verirse ben de ona tepkimi fazlasıyla vereceğim tabiki. Siz de hala en çok ben tepki veririm modundan çıkıp düzgünce yolunuza devam etmezseniz, bir kez daha haklı çıkıp sadece polemik ürettiğiniz konusunda yanılmamış olacağım.

.

Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Çünkü söylenenleri anlamıyorsunuz. Kaldı ki; ben sizin sorunuza da bir cevap verdim. O konuda fikrinizi alabilir miyim?

.

.

Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Çünkü söylenenleri anlamıyorsunuz. Kaldı ki; ben sizin sorunuza da bir cevap verdim. O konuda fikrinizi alabilir miyim?

.

Attığınız cevaba teşekkür ediyorum beyefendi. Bunu söylerken suçlama yapmaya devam ettiğiniz için sizinle tartışmaya girmek istemedim çünkü en azından bir cevap attınız. Benim dosyamdaki koordinatlar ondalık sistemde olduğu için dosyanızla akşamdan beri ilgilenmeme rağmen tam olarak çözemedim. Bir de benim dosyamdaki her bir noktanın birbirine göre uzaklığını hesaplamam gerekiyor, bunu otomatik yapacak bir kod yazmaya çalışıyorum. Ancak bunca münakaşa sonrası soru sorarak yeni bir münakaşa ortamı oluşturmak istemiyorum. Teşekkürler

.

O zaman bu konuyu kapatıyorum. Yeni beyaz bir sayfa açarak sorunuzu sorun daha uygun olur.

Siz tartışmak için mi para alıyorsunuz? Aldığınız parayla siteyi geliştirip daha çözüm odaklı destek ekibi alın kendinize, yaş ortalaması 5 olan laf atıp kaçan bir grup çocuğu destek ekibi yapmayın iyi günler
Ben Şahsen kimseden para olamdım insanların sorunlarını çözdükçe mutlu oluyoruz.
Zamanında bizde çok yardım aldık hala alıyoruz
Destek ekibi para ile çalışmıyor
Bilmeden sormadan kul hakkına girdiniz
biraz sabredip biraz zaman geçtikten sonra eleştirilerinizi yazsaydınız daha iyi olurdu sanırm
Lafı fazla uzatmayayım
sizlere iyi günler

kfa isimli üye üyenin üyeliği dondurulmuştur (Altın üyelik ücreti iade edilecektir).
Açıklamaları net okumadan farklı beklentilere giren kullanıcılar olabiliyor. Oluşan tatsız tartışma ortamı nedeniyle kusura bakmayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri