Masraf Formu

Excel Vers. ve Dili
2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-04-2025
Arkadaşlar korhan beyin büyük yardımlarıyla yapmış olduğumuz masraf formunda bazı eklemelere ihtiyacım var. 5 tane form oluşturdum ve bu formlara belirli hücrelerden veriler formun üzerindeki listbox a aktarılacak. Hücreye çift tıklandığında bu formlar gelmeli. Örneğin A14 hücresine tıkladığımda tarih formu gelecek AE sütunundaki verileri alacak , C14 e tıkladığımda cost_center formu gelecek AF sütunundaki verileri alacak , I4 e tıkladığımda CUrr formu gelecek AC sütunundaki verileri getirecek , L14 e tıkladığımda TX formu gelecek ve AH sütunundaki verileri gelecek.

E14 e tıkladığınızda karşımıza örnek bir liste gelmektedir. C , D , I ve L sütunlarındaki verileriminde aynı şekilde gelmesini istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. FORM lar visual basic tarafında hazır durumdadır.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010
07-04-2025
Arkadaşlar , Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) ikincisi veya üçünsünu aynı sayfa içinde nasıl kullanıyoruz.

Excel Vers. ve Dili
2010
07-04-2025
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum lütfen.

Excel Vers. ve Dili
2010
07-04-2025
Masraf formu

Arkadaşlar Korhan beyin büyük yardımlarıyla yapmış olduğumuz masraf formunda bazı eklemelere ihtiyacım var. 5 tane form oluşturdum ve bu formlara belirli hücrelerden veriler formun üzerindeki listbox a aktarılacak. Hücreye çift tıklandığında bu formlar gelmeli. Örneğin A14 hücresine tıkladığımda tarih formu gelecek AE sütunundaki verileri alacak , C14 e tıkladığımda cost_center formu gelecek AF sütunundaki verileri alacak , I4 e tıkladığımda CUrr formu gelecek AC sütunundaki verileri getirecek , L14 e tıkladığımda TX formu gelecek ve AH sütunundaki verileri gelecek.

E14 e tıkladığınızda karşımıza örnek bir liste gelmektedir. C , D , I ve L sütunlarındaki verileriminde aynı şekilde gelmesini istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. FORM lar visual basic tarafında hazır durumdadır.

Kod:
Option Explicit

Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
    If Intersect(Target, [E14:E65536]) Is Nothing Then Exit Sub
    Cancel = True
    Account.Show
End Sub
Bir tanesi için yukarıdaki kod yetiyor fakat hepsi için aynısını kullandığımda hata veriyor. Birde tarih kısmına tarihi aynı şekilde nasıl getiririz.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler arkadaşlar.

formun son hali ektedir. vba koruma şifresi: 12345

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010
07-04-2025
Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

Excel Vers. ve Dili
2010
07-04-2025
Masraf formu son haliyle

Arkadaşlar seyahat masraf formum Korhan Beyin çok büyük katkılarıyla tamamlanmış bulunmaktadır. Herkes için faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle SAP R/3 4.7 kullanlar için. Korhan Beye sonsuz teşekürler yardımlarını esirgemediği için.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2010 PRO
emeğinize sağlık..