- Excel Vers. ve Dili
- 2010
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 07-04-2025
Arkadaşlar korhan beyin büyük yardımlarıyla yapmış olduğumuz masraf formunda bazı eklemelere ihtiyacım var. 5 tane form oluşturdum ve bu formlara belirli hücrelerden veriler formun üzerindeki listbox a aktarılacak. Hücreye çift tıklandığında bu formlar gelmeli. Örneğin A14 hücresine tıkladığımda tarih formu gelecek AE sütunundaki verileri alacak , C14 e tıkladığımda cost_center formu gelecek AF sütunundaki verileri alacak , I4 e tıkladığımda CUrr formu gelecek AC sütunundaki verileri getirecek , L14 e tıkladığımda TX formu gelecek ve AH sütunundaki verileri gelecek.
E14 e tıkladığınızda karşımıza örnek bir liste gelmektedir. C , D , I ve L sütunlarındaki verileriminde aynı şekilde gelmesini istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. FORM lar visual basic tarafında hazır durumdadır.
E14 e tıkladığınızda karşımıza örnek bir liste gelmektedir. C , D , I ve L sütunlarındaki verileriminde aynı şekilde gelmesini istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. FORM lar visual basic tarafında hazır durumdadır.
Son düzenleme: