Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben sayfada bi değişiklik oldugu takdirde bi iş yapan kod yazdım, lakin bunun işe yaramadıgı zamanlarda çalışmasını istemiyorum, acaba sayfaya bi tik veya başka bi buton koyarak bunun aktiflik durumunu değiştirebilirmiiym?
ben o kod sayfasına baştan hiç girmesin istiyorum, yani içine girdikten sora bi şeilde ilk satırdanda olsa çıkarımda, hiç girmemesini sağlamak için hiç bişe yokmu acaba mesela bi düğme ile deneme isimli macro kapanacak?
eğer macronun tamamını silip, sonra tekrar komple yazdırabilecekse tam aradığım şeydir, on numara olur. Peki bunun yolu nedir acaba? Ilgınıze tesekkur ederım bu arada..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.