• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makroyu açıp kapayabilme

Excel Vers. ve Dili
2010
ben sayfada bi değişiklik oldugu takdirde bi iş yapan kod yazdım, lakin bunun işe yaramadıgı zamanlarda çalışmasını istemiyorum, acaba sayfaya bi tik veya başka bi buton koyarak bunun aktiflik durumunu değiştirebilirmiiym?

Yazdığınız kodu görebilir miyiz ?

kodun tamamı yanımda değildi bende gerekli olacağını düşündüğüm yere kadarını yazdım, ekdedir. teşekkür ederim bu arada ilgilendiğiniz için.

amacım dediğim gibi bu kodu bi tuşla pasifleştirmek veya aktifleştirmek..

Ekli dosyalar

Bunu yapmanın bir çok yolu var.
Örneğin; N1hücresinde 0 yazıyorsa kod çalışmasın isterseniz; şu satırın kodların başına yazabilirsiniz;
Kod:
If Range("N1").Value = 0 Then Exit Sub
Buna benzer örnekleri de siz türetebilirsiniz.. Hayâl gücünüze kullanın..

ben o kod sayfasına baştan hiç girmesin istiyorum, yani içine girdikten sora bi şeilde ilk satırdanda olsa çıkarımda, hiç girmemesini sağlamak için hiç bişe yokmu acaba :) mesela bi düğme ile deneme isimli macro kapanacak?

Bir düğme ile makroyu silip, başka bir butonla tekrar o makroyu yazdırabilirsiniz...
İşinize yarar mı ?

eğer macronun tamamını silip, sonra tekrar komple yazdırabilecekse tam aradığım şeydir, on numara olur. Peki bunun yolu nedir acaba? Ilgınıze tesekkur ederım bu arada..

teşekkur ederım macroyu sılmeyı gerceklestırebılıyorum suan fakat yenıden nasıl olusturacagım sıldıgım makroyu onu çözemedim

Geri