Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ben excel kullanımı hakkında hiç birşey bilmiyorum ve bilgisayar dersinden kaldığım için bir ödev vermek zorundayım ödev konum araçlar menüsünün ne işe yaradığını anlatmak(sadece yazım klavuzu,hata denetimi,çalışma kitabını paylaştır ve değişiklikleri izle kısımlarınıama hiç biyerde kaynak bulamadım.Ödevin 5-6 sayfa kadar olması yeterli eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iki gün içinde teslim etmem gerekli
merhaba ben butaya yeni katıldım.Excel'i geliştirmek ve makro'yu öğrenmek istiyorum.Yukarıdaki link'i açamadım hata veriyor.Acaba makro'ya yeni başlayanlar için elinide döküman yada faydalanabileceğim siteler var mı?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.