• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makroya Başlangıç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ALPEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Faruk Çubukçu tarafından, excelde makroya yeni başlayanlar için hazırlanmış bir döküman.

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler ALPEN bir gönüllü bulamasakta sen başlangıcı yaptığın için
ellerin dert görmesin.

YALNIZ BU KONUDA DEVAMLILIK BEKLİYORUZ. :hey: :hey: :hey:

ALPEN Bey bugün topluma faydalı bir birey olduğunu birkez daha kanıtladı.O ve onun gibi insanlarla aynı forumda olmak beni çok mutlu ediyor.Bu tip faydalı dökümanları herkesten bekliyoruz.Makro yu öğrenmek isteyenler derneği üyesi TRABLUS

Þu anda Sitedeki bir sorun nedeniyle ekler görülemiyor. Ben size bu dökümanı mesaj yolu ile gönderirim.

selamlar

hocam bu dökümanı banada gönderirseniz çok sevinirim "amale0@hotmail.com" şimdiden çok teşekkür ederim.

Eklerin görünmemesi ile ilgili sorun çözülmüştür. Döküman en üstte eklenmiş olarak mevcuttur. Oradan indirebilirsiniz.

selamlar

Eki göremiyorum

Bilmiyorum neden ama, bu forumda bahsedilen makrolara yeni başlayanlar için Faruk Çubukçu tarafından hazırlanan doküman görünmüyor. Siteye henüz bugün kaydolduğum için de acaba kontrol etmem gereken başka bir yer var mı çok emin değilim. Eğer mümkünse o dokümana sahip olan bir arkadaş bana da yardımcı olabilir mi? şimdiden herkese teşekkürler..

sevgili bgumus.

İlk mesajda sevgili alpen in verdiği zipli dosyayı indir düğmesine basarak alabilirsin şimdi ben denedim bir sorun yok iniyor. :hey:

Ben .zip'li bir dosya göremiyorum ki

Hızlı cevap için çok teşekkür ederim. Ama sorun şu ki ben zip'li bir dosya göremiyorum. Forumun en üstünde gördüğüm mesaj sn. Alpen tarafından yazılmış 5 ekim 2004 tarihli bir mesaj ama eki gözükmüyor.

Sayın bgumus,
forumda yapılan bir teknik çalışma nedeniyle dosya ekleme modülü bir süreliğine devre dışı bırakıldı.
Sizin baktınız zaman buna denk geldi sanırım.

Þimdi sorun çözülmüş olmalı.
Forumu daha kullanışlı ve güzel yapabilmek için çalışıyoruz. :dua:

Gerçekten çok teşekkür ederim. Soruma cevap bulabilmekten çok, bu kadar çabuk cevap gelmesinden etkilendim. Nasıl oldu da bunca zamandır bu siteyi keşfetmedim diye üzülüyorum. Sanırım forumları incelemek benim epey bir vaktimi alacak ve yararlı olacak.

bgumus' Alıntı:
Gerçekten çok teşekkür ederim. Soruma cevap bulabilmekten çok, bu kadar çabuk cevap gelmesinden etkilendim. Nasıl oldu da bunca zamandır bu siteyi keşfetmedim diye üzülüyorum. Sanırım forumları incelemek benim epey bir vaktimi alacak ve yararlı olacak.

Merhaba bgumus,
görüşler için teşekkürler.
Çok geç kalmış sayılmazsınız.
Forumumuz 01/06/2004 tarihinde açıldı.
Ancak gördüğünüz gibi arkadaşların özverili destekleriyle bu kısa sürede bu güzelliğe ulaştı.
Hep beraber daha güzel bilgileri paylaşacağımız günlere....

bu döküman çok iyi çok güsel makro anlatımı için de, benim anlamadığım visual basic le makronun farkı nedir? ben visuali makronun formüle edilmiş hali die anladım!

Resmen Ders Kitabı Niteliğinde Olmuş Eline sağlık

Geri