Herkese selam, Çok basit bir problemim var ama bir türlü çözemedim...
Sizden ricam bu sorunuma bir çözüm bulabilmeniz... Şöyleki; açılış için kullandığım makro var aşağıdaki gibi...
Private Sub Auto_open()
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:05"), "veri"
End Sub
Bu makro aşağıdaki makroyu çalıştırıyor...
Private Sub veri()
Sheets("Dtbase").Select
Range("K3:AR3").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Range("K3:AR3001").Select
Selection.ClearContents
Range("K2:AR2").Select
Selection.AutoFill Destination:=Range("K2:AR3000"), Type:=xlFillDefault
Range("K2:AR3000").Select
Range("E2").Select
Sheets("Press").Select
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:05"), "Auto_open"
End Sub
Benim sormak istediğim konu ise, bu makrolar sadece bu çalışma kitabım açıksa çalışsın... Diğer excel dosyaları açıkken çalışmasın. Çünkü bu makroların bulunduğu excel sayfası günboyu bilgisayarımda açık duracak. Bu arada diğer excel sayfasında çalışırken makroları aktif olmasını istemiyorum. Aktif olsa bile arka planda çalışsın veya ben makroların ait olduğu dosyayı aktif hale getirdiğim zaman çalışsın...
Bu makroları module kısmına ekledim... Bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var... Teşekkürler...
Sizden ricam bu sorunuma bir çözüm bulabilmeniz... Şöyleki; açılış için kullandığım makro var aşağıdaki gibi...
Private Sub Auto_open()
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:05"), "veri"
End Sub
Bu makro aşağıdaki makroyu çalıştırıyor...
Private Sub veri()
Sheets("Dtbase").Select
Range("K3:AR3").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Range("K3:AR3001").Select
Selection.ClearContents
Range("K2:AR2").Select
Selection.AutoFill Destination:=Range("K2:AR3000"), Type:=xlFillDefault
Range("K2:AR3000").Select
Range("E2").Select
Sheets("Press").Select
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:05"), "Auto_open"
End Sub
Benim sormak istediğim konu ise, bu makrolar sadece bu çalışma kitabım açıksa çalışsın... Diğer excel dosyaları açıkken çalışmasın. Çünkü bu makroların bulunduğu excel sayfası günboyu bilgisayarımda açık duracak. Bu arada diğer excel sayfasında çalışırken makroları aktif olmasını istemiyorum. Aktif olsa bile arka planda çalışsın veya ben makroların ait olduğu dosyayı aktif hale getirdiğim zaman çalışsın...
Bu makroları module kısmına ekledim... Bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var... Teşekkürler...