Arkadaşlar merhaba,
Bir sorum olacak size nereye yazacağımı bilemediğim için yeni konu oluşturdum.
Arkadaşlar, masaüstüne kayıt diye bir dosya oluşturdum ve içerisinde "....desktop\kayıt\kayıtlar.xlsm" excel dosyası oluşturdum.
Bu excelde hesaplamaların olduğu teklif sayfası oluşturdum.
Bu teklif sayfasına bir makro buton koymak istiyorum. Bu buton, exceldeki teklif sayfasındaki tablo değerlerini, tarih değerini, firma ismini değiştirdiğimde "....desktop\kayıt\teklifler\örnek.docx" dosyasının
1. firma isminde bir kopyasını oluştursun,
2. oluşturduğu word dosyasını açsın
3. açtığı word dosyasında excel bağlantılarını güncellesin yani excel dosyasında değiştirdiğim tablo,tarih,firma ismini word dosyasında değiştirsin
4. word dosyasını pdf olarak farklı kaydetsin
5. firma isminde oluşturduğu word dosyasınıda kaydetip kapatsın
6. benim exceldeki teklif sayfama geri gelsin istiyorum.
acaba excelde bu mümkün mü? bana yardımcı olur musunuz?
hazırladığım excel

değişmesi gereken antetli word dosyası

resimdeki gibi excel dosyasında oluşturduğum bir sayfa var. tabloyu oluştur dediğimde üstteki anlattıklarımı yapmasını istiyorum.
Bir sorum olacak size nereye yazacağımı bilemediğim için yeni konu oluşturdum.
Arkadaşlar, masaüstüne kayıt diye bir dosya oluşturdum ve içerisinde "....desktop\kayıt\kayıtlar.xlsm" excel dosyası oluşturdum.
Bu excelde hesaplamaların olduğu teklif sayfası oluşturdum.
Bu teklif sayfasına bir makro buton koymak istiyorum. Bu buton, exceldeki teklif sayfasındaki tablo değerlerini, tarih değerini, firma ismini değiştirdiğimde "....desktop\kayıt\teklifler\örnek.docx" dosyasının
1. firma isminde bir kopyasını oluştursun,
2. oluşturduğu word dosyasını açsın
3. açtığı word dosyasında excel bağlantılarını güncellesin yani excel dosyasında değiştirdiğim tablo,tarih,firma ismini word dosyasında değiştirsin
4. word dosyasını pdf olarak farklı kaydetsin
5. firma isminde oluşturduğu word dosyasınıda kaydetip kapatsın
6. benim exceldeki teklif sayfama geri gelsin istiyorum.
acaba excelde bu mümkün mü? bana yardımcı olur musunuz?
hazırladığım excel

değişmesi gereken antetli word dosyası

resimdeki gibi excel dosyasında oluşturduğum bir sayfa var. tabloyu oluştur dediğimde üstteki anlattıklarımı yapmasını istiyorum.
Son düzenleme: