- Katılım
- 28 Mart 2005
- Mesajlar
- 37
Merhaba Arkadaşlar,
Ã?ncelikle Herkese iyi haftabaşları dilerim.
Umarım konu başlığım ve konu yeri bu sefer doğrudur.Kuralları okudum ancak benim anladığım bu.
Gelelim pazartesi sorsuna
Ek'te gönderdiğim dosyada daha önce sizlerin yardımları ile çözdüğüm bi adisyon örneği var.
Soru_1) Arkadaşlar öncelikle range ile çoooooookkk uzun bir şekilde toplamı buldurtuyorum yani ister inanın ister inanmayın hepsini tek tek yazdım
bunun bir kısayolu varmıdır?
Soru_2) Her seferinde aynı adisyon üzerinde gitmek günlük 25 -30 adisyonu olan bir restaurantta hakverirsinizki zorluk yaratacak,dolayısıyla her seferinde yeni bir çalışma kitabı ve sayfa açmak ta -varsa bir ısa yolu- biras saçma gözüküyor.Bunun bir çözümü var mıdır?
Soru_3) Dielimki bir masa Ahtapot ve birkaç kalem meze ve yemek yedi,şimdi buna açılan adisyonda gireceğim herhangi bir adete göre her adisyona bağlı olmak kaydıyla tüketilen ürünü stoktan düşürtebilirmiyim?
Soru_4) Heryeni adisyon için yeni bir adisyon no (biröncekinin bir üstü olacak şekilde) oluşturulması mümkün mü?
*** Yanlış anlaşılmamak adına
Arkadaşlar sizler kadar iyi bilmediğim için bu soruları gönderiyorum,beni lütfen paket program istemek gibi bir düşünceyle itham etmeyin,sizlerden istirhamım bana yardımcı olmanız.Kullandığım topla ve düğme oluşturma gibi bir çok şeyi günde 1-2 saat burada gezinerek edindiğim bilgilerimle gerçekleştirdim bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bilginin paylaşıldıkça büyüyeceğini düşünen sizlerden bir rica tekrar ifade edeyim ki beni yanlış anlamamanızdır.
Saygılarımla,
Cengiz ÇERÇİGÜLER
Ã?ncelikle Herkese iyi haftabaşları dilerim.
Umarım konu başlığım ve konu yeri bu sefer doğrudur.Kuralları okudum ancak benim anladığım bu.
Gelelim pazartesi sorsuna
Ek'te gönderdiğim dosyada daha önce sizlerin yardımları ile çözdüğüm bi adisyon örneği var.
Soru_1) Arkadaşlar öncelikle range ile çoooooookkk uzun bir şekilde toplamı buldurtuyorum yani ister inanın ister inanmayın hepsini tek tek yazdım
Soru_2) Her seferinde aynı adisyon üzerinde gitmek günlük 25 -30 adisyonu olan bir restaurantta hakverirsinizki zorluk yaratacak,dolayısıyla her seferinde yeni bir çalışma kitabı ve sayfa açmak ta -varsa bir ısa yolu- biras saçma gözüküyor.Bunun bir çözümü var mıdır?
Soru_3) Dielimki bir masa Ahtapot ve birkaç kalem meze ve yemek yedi,şimdi buna açılan adisyonda gireceğim herhangi bir adete göre her adisyona bağlı olmak kaydıyla tüketilen ürünü stoktan düşürtebilirmiyim?
Soru_4) Heryeni adisyon için yeni bir adisyon no (biröncekinin bir üstü olacak şekilde) oluşturulması mümkün mü?
*** Yanlış anlaşılmamak adına
Arkadaşlar sizler kadar iyi bilmediğim için bu soruları gönderiyorum,beni lütfen paket program istemek gibi bir düşünceyle itham etmeyin,sizlerden istirhamım bana yardımcı olmanız.Kullandığım topla ve düğme oluşturma gibi bir çok şeyi günde 1-2 saat burada gezinerek edindiğim bilgilerimle gerçekleştirdim bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bilginin paylaşıldıkça büyüyeceğini düşünen sizlerden bir rica tekrar ifade edeyim ki beni yanlış anlamamanızdır.
Saygılarımla,
Cengiz ÇERÇİGÜLER