DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Örnek dosya ekleme imkanınız yok mu?Merhaba
Xlsm olarak kaydettiğim bir kitaba resim ekleyemiyorum. Kitabın makro olmasıyla ilgili bir durum mu?
Çözüm önerisi olan var mı?
Merhaba şuan işyerinde değilim o yüzden dosya ekleyemiyorum. Fakat makro olan kitapta iken excelin ekle menüsündeki resim ekle butonları aktif değil. Normal bir xlsx kitap açınca butonlar aktif. Bir tanıdığım xlsm mantık olarak düşük boyutlu olması için resim ekleyemezsin dedi. Bilmiyorum işin içinden çıkamadım gün boyuÖrnek dosya ekleme imkanınız yok mu?
Dosyayı bir görmek lazım diye düşünüyorumMerhaba şuan işyerinde değilim o yüzden dosya ekleyemiyorum. Fakat makro olan kitapta iken excelin ekle menüsündeki resim ekle butonları aktif değil. Normal bir xlsx kitap açınca butonlar aktif. Bir tanıdığım xlsm mantık olarak düşük boyutlu olması için resim ekleyemezsin dedi. Bilmiyorum işin içinden çıkamadım gün boyu![]()
Merhaba,
Dosya türünün/uzantısının .xlsx veya .xlsm olması böyle bir soruna yol açmaz. Büyük bir olasılıkla ilgili sayfa için sayfa koruması yapılmış olmalı. Koruma VBA kodu ile konulmuşsa kodu görmek lazım. Eğer Gözden Geçir menüsünden sayfa koruması yapılmışsa, aynı menüden kaldırılabilir.