• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listview de yazılan harflere göre bulma hatası yardım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 TR
merhaba,
örnek dosyada textbox2 ye yapıştırdığım kodda hata veriyor. listview içindeki verilerden ismini yazmaya başladıkça harf harf listview içinde listelesin istiyorum.
teşekkürler.

Ekli dosyalar

arkadaşım,
ilgin için teşekkürler. yine hızır gibi yetiştin. sağolasın... 1 haftadır konu üzerinde uğraşıyorum. ama vba bilgisi sıfır bende. bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama hep eksik oluyor. vaktin varsa projenin eksiklerini söylesem yardımcı olabilir misin. inan çok makbule geçer..

Siz her takıldığınız noktada yeni bir konu açarak sorunuzu sorunuz ben yada başkası fark etmez yardımcı olmaya çalışırız. Zaten onun için buradayız.

Selametle.

eyvallah dalgalikur,
yeni konu açmadan aynı dosya üzerinde iki düzenleme yapabilir miyiz.
1. si hem excelde hemde listview üzerindeki sıra numarasını kaldırmak istiyorum ama kodlar hata veriyor.
2. si userform açıldığında Mouse ilk tarih yerinde konumlansın ve her enter yapışımda bir alt textbox a geçsin. teşekkürler.

İstediğiniz gibi hazırladım dosyanız ekte.
Entere basınca hangi sıra ile texboxlar arasında ilerlemek istiyorsanız Properties penceresinde "TabIndex" numarasını ona göre değiştirebilirsiniz. Ben yaptım ama istediğiniz gibi olmamışsa sıra numarasını(TabIndex) siz istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

eyvallah dalgalikur,
ilgin ve yardımların için teşekkür ederim.

Geri