Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
listview de yazılan harflere göre bulma hatası yardım
merhaba,
örnek dosyada textbox2 ye yapıştırdığım kodda hata veriyor. listview içindeki verilerden ismini yazmaya başladıkça harf harf listview içinde listelesin istiyorum.
teşekkürler.
arkadaşım,
ilgin için teşekkürler. yine hızır gibi yetiştin. sağolasın... 1 haftadır konu üzerinde uğraşıyorum. ama vba bilgisi sıfır bende. bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama hep eksik oluyor. vaktin varsa projenin eksiklerini söylesem yardımcı olabilir misin. inan çok makbule geçer..
eyvallah dalgalikur,
yeni konu açmadan aynı dosya üzerinde iki düzenleme yapabilir miyiz.
1. si hem excelde hemde listview üzerindeki sıra numarasını kaldırmak istiyorum ama kodlar hata veriyor.
2. si userform açıldığında Mouse ilk tarih yerinde konumlansın ve her enter yapışımda bir alt textbox a geçsin. teşekkürler.
İstediğiniz gibi hazırladım dosyanız ekte.
Entere basınca hangi sıra ile texboxlar arasında ilerlemek istiyorsanız Properties penceresinde "TabIndex" numarasını ona göre değiştirebilirsiniz. Ben yaptım ama istediğiniz gibi olmamışsa sıra numarasını(TabIndex) siz istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.