Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki dosyayı inceleyiniz...
alt+f11 'e beraber basarak Vbe içindeki kodları görüntüleyiniz ve işlevi deneyerek kendinize göre adapte ediniz.
Bilginiz için : 2010 sürümde dtpicker olmadığından takvimden tarih seçme olayını iptal ettim zira sürüme göre hata verir ve durur . En iyisi tarihi elde yazmak.
Sayın Cems yardımların icin cok tesekkürler benim kullandığım 2007 sürüm tarih ellede girilse sıkıntım yok, Acılan userform alttaki bos alana Excell gibi satır ve sütunları göstererek girilen her bir kayıtı burada gösterebilirmiyiz.
sütun hayır ama satır göstererek evet, listbox üzerinde ; bir anlamda excel sayfa yüzünü forma taşımış olacaksınız. Zaten bunun da kodlarını listbox1 kodları olarak yazılı bıraktım , yani dosyanızda var sadece incelemeniz gerek . Ve tabi çalıştırmanız...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.