• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Lıstbox fatura takibi

Excel Vers. ve Dili
2010 İNGİLİZCE
Merhabalar,

Ek'li fatura takib dosyasını lıstbox formatında hazırlanabilirmi simdiden tesekkürlerimi sunarım

Ekli dosyalar

yokmu yapabilecek istediğim zor biseymi acaba.Ek'li userform gibi buna benzer kolay bisey istiyorum simdiden tesekkürler,

Ekli dosyalar

Yapacak olan arkadaş gelmedi bugün...!

Dosyayı siz hazırlarsınız, biz de kodlarda yardım ederiz.

Bir fatura tasarladım ama kod yazmayı bilmediğim için bu konuda sana diğer arkadaşlar yardımcı olur umarım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
tk123 userform cok guzel hazırlamıssın tsk ederım fakat bunu nasıl aktıf edebılırız bu konuda yardıma ıhtıyacım var ?

Ekteki dosyayı inceleyiniz...
alt+f11 'e beraber basarak Vbe içindeki kodları görüntüleyiniz ve işlevi deneyerek kendinize göre adapte ediniz.
Bilginiz için : 2010 sürümde dtpicker olmadığından takvimden tarih seçme olayını iptal ettim zira sürüme göre hata verir ve durur . En iyisi tarihi elde yazmak.

Ekli dosyalar

Sayın Cems yardımların icin cok tesekkürler benim kullandığım 2007 sürüm tarih ellede girilse sıkıntım yok, Acılan userform alttaki bos alana Excell gibi satır ve sütunları göstererek girilen her bir kayıtı burada gösterebilirmiyiz.

sütun hayır ama satır göstererek evet, listbox üzerinde ; bir anlamda excel sayfa yüzünü forma taşımış olacaksınız. Zaten bunun da kodlarını listbox1 kodları olarak yazılı bıraktım , yani dosyanızda var sadece incelemeniz gerek . Ve tabi çalıştırmanız...

Sayın Cems Listbox'a verileri ekledim ama Genel toplam satırını ekleyemedim. Satır eklemeye kaldığımda hata veriyor.

Ekli dosyalar

Listboxta 10 item'dan fazla veri alamazsınız, bu kadar veri görüntüler

Geri