- Excel Vers. ve Dili
- 2016 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 02/05/2019
Merhaba Arkadaşlar. Tam 13 Saattir Bu Sorun İle Uğraşıyorum Ve Hiçbir Yerde Çözüm Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz.
Örnek Dosya Atamıyorum Kusura Bakmayın Ama İyi Bir Şekilde İzah Edicem.
Benim bir userform1'im var Bir de Sayfa1'im var sayfa1' de 6000 satır veri var "N" sütununa Kadar
Userform1 deli Listbox1'e ben Sayfa1'deki Verileri Aktarmak İsteyorum. Fakat Bazı Şartlar Var.
1) Listbox1'in 0. kolonuna Sayfa1'deki Aktarılan verinin Sütun Numarası Gelecek
2) Listbox1'in 1. kolonu ise boş kalıp sayfa1'deki "A" sütunu 2. kolondan başlayacak.
3) Userform1' deki Textbox1 Den Sayfa1'in "B" sütunu için arama yapabilmem lazım. misal b2 de "asdf" yazıyor ise ben textbox1'e "sd" yazdığımda bulabilmeliyim.
4) Textbox1 Boş İse Listbox1'e tüm Sayfa Yüklenecek.
Bu durumları yapabilecek veya nasıl yapabileceğimi bilen var ise lütfen yardımcı olurmu rica etsem. Cidden daha hiç uyumadım ve hala çözemedim çok üzgünüm.
Anlatımda Yanlışım Varsa Affola
Elimden Geldiğince Kibarca İzah Etmeye Çalıştım
Örnek Dosya Atamıyorum Kusura Bakmayın Ama İyi Bir Şekilde İzah Edicem.
Benim bir userform1'im var Bir de Sayfa1'im var sayfa1' de 6000 satır veri var "N" sütununa Kadar
Userform1 deli Listbox1'e ben Sayfa1'deki Verileri Aktarmak İsteyorum. Fakat Bazı Şartlar Var.
1) Listbox1'in 0. kolonuna Sayfa1'deki Aktarılan verinin Sütun Numarası Gelecek
2) Listbox1'in 1. kolonu ise boş kalıp sayfa1'deki "A" sütunu 2. kolondan başlayacak.
3) Userform1' deki Textbox1 Den Sayfa1'in "B" sütunu için arama yapabilmem lazım. misal b2 de "asdf" yazıyor ise ben textbox1'e "sd" yazdığımda bulabilmeliyim.
4) Textbox1 Boş İse Listbox1'e tüm Sayfa Yüklenecek.
Bu durumları yapabilecek veya nasıl yapabileceğimi bilen var ise lütfen yardımcı olurmu rica etsem. Cidden daha hiç uyumadım ve hala çözemedim çok üzgünüm.
Anlatımda Yanlışım Varsa Affola
Elimden Geldiğince Kibarca İzah Etmeye Çalıştım