• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Linkleme sıkıntısı

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
ENG
70030439xk1.jpg

Yukardaki SS de sıkıntımı anlatmaya çalıştım yardımınızı bekliyorum.
Teşekkürler

merhaba
anladığım kadarıyla 2 farklı dosyadan aynı hücre referanslı verileri kullanmak istiyorsunuz.
1- A1 ve B1 hücrelerine formülü yazıp formüldeki $A$1 içindeki $ işaretini silin, hücrenin sağ altköşesini tutup çekin veya çift tıklayın
2- A1 için 1. dosyanan gelen =[Kitap4]Sayfa1!A1 yerine B1 de =[Kitap5]Sayfa1!A1 dosya yolunu değiştirerekde yapabilirsiniz.
dosya adı~sayfa adı~hücre adı
burada sadece dosya adı~sayfa adı kısmını değiştirin.

aslında anlatması yapmakdan daha zor ;)

dediğiniz şekilde yapabilirim ancak soyle bir sıkıntım var linklediğim dosyaya 30 tane aynı formatta fakar başka isimlerde dosyadan inkleme yapıyorum belki toplamda sadece 1 dosyadan 200 satır linkliyorum. O yüzden tek tek dosya ismi değiştirmem cok sıkıntılı olur işim kısaltmaz hatta ... O yüzden daha kolay bir yol varsa süper olur

Çok acil yardım lütfen!...

Merhaba arkadaşlar,

bilgisayarımda,microsoft office professional plus 2010 kurulu.

Sorunum şu;excelde linkli bir hücreyi tıkladığımda,linkli ilgili dosya otomatik olarak açılıyor.Ama eğer hücreye bir comment koyduğumda,ilgili linli dosyaya gitmiyor.Neden olabilir acaba...

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Mehaba, benim de linklerle ilgili bir sorunum var. Iki workbook arasinda copy-paste link yaparak birbirine linkledim. Farkli hucreler farkli hucrelere linklendi. Toplam link cektigim 1 file var. Ancak edit link'e gelip update etmek istedigimde normalde 1 adet dosya ismi cikmasi gerekirken, tum linkledigim hucrelerin adresi cikiyo ayri file gibiymis gibi. Bu neyden kaynaklanir? Ve nasil duzeltebilirim? Tek workbook a nasil degistirebilirim?
Tesekkurler

Geri