Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğiniz şekilde yapabilirim ancak soyle bir sıkıntım var linklediğim dosyaya 30 tane aynı formatta fakar başka isimlerde dosyadan inkleme yapıyorum belki toplamda sadece 1 dosyadan 200 satır linkliyorum. O yüzden tek tek dosya ismi değiştirmem cok sıkıntılı olur işim kısaltmaz hatta ... O yüzden daha kolay bir yol varsa süper olur
bilgisayarımda,microsoft office professional plus 2010 kurulu.
Sorunum şu;excelde linkli bir hücreyi tıkladığımda,linkli ilgili dosya otomatik olarak açılıyor.Ama eğer hücreye bir comment koyduğumda,ilgili linli dosyaya gitmiyor.Neden olabilir acaba...
Mehaba, benim de linklerle ilgili bir sorunum var. Iki workbook arasinda copy-paste link yaparak birbirine linkledim. Farkli hucreler farkli hucrelere linklendi. Toplam link cektigim 1 file var. Ancak edit link'e gelip update etmek istedigimde normalde 1 adet dosya ismi cikmasi gerekirken, tum linkledigim hucrelerin adresi cikiyo ayri file gibiymis gibi. Bu neyden kaynaklanir? Ve nasil duzeltebilirim? Tek workbook a nasil degistirebilirim?
Tesekkurler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.