Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsim Soyisim arasındaki arasındaki boşluktan değil en baştaki boşluktan bahsediyorum. Mesela şimdi bile AHMET AKİF ALTUNKAYA'yı SINIF LİSTESİ sayfasında en alt sıraya atıyor.
Not Özel Mesaj attım size
Boşlukları kaldırdım. Düğme ve sekme adlarını güncelle tuşuna bastığımda herşey yeniden çalıştı. Son hali yüklüyorum. Tekrardan grafik sayfasındaki sıralamayı yaparsanız sevinirim. Ne kadar dikkatlisiniz. Şaşırdım doğrusu
Ömer Bey şimdi size daha zor bir soru sorayım. Peki bu user form2 deki listbox yerine başka bir kontrol kullansak yanında kitabı getirip getirmediğini bir tik işareti ile işaretleyebileceğimiz bir kutucuk yapılabilir mi. Bu tik işaretine tıklandığını yine D sütununa duruma göre evet yada hayır yazsın.
Sn vahapdogan
ListBox ı kaldırıp, onun yerine her alınmış kitap için ayrı ayrı OKUDUĞU KİTAPLAR için TextBox, ALDIĞI TARİH için yine TextBox ve GERİ GETİRDİ Mİ için de CheckBox mı kullanmak istiyorsunuz.
Mümkün, eğer istediğiniz yukarıdaki gibi ise bildirin. bir deneyeyim.
Ömer Bey;
Listbox2 ye tıklandığında yeni bir form açıp üzerinde kocaman bir ok işaretli düğme ve çarpı işaretli düğme olsun. Ok tıklandığıda kitap iade alınsın ve userform kapansın. Ben yapmaya çalıştım fakat sürekli hata verip duruyor
Ömer bey harikasınız. Kaç kitaba kadar bunu yapabiliyor? bir sınır var mı birazdan kontrol edeceğim. Şimdilik harika olmuş. Düğmelerde değişmiş gördüğüm kadarıyla.Biraz inceleyim daha detaylı yazacağım.
Aşağıdaki UserForm_Activate olayındaki kodla kitabın yanındaki CheckBox ilgili hücreye bağlanıyor ve tıklamak, otomatik olarak DOĞRU/YANLIŞ (TRUE/FALSE) sonucunu veriyor. Evet/Hayır olamıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.