Koşullu Biçimlendirme ve Virgülden Sonraki İki Rakam

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Merhaba,
Aşağıdaki resimdeki gibi E sütununda bulunan sayılar ile aynı satırdaki diğer sayılar eşit değil ise koşullu biçimlendirme ile renklendirme yapıyorum ve bu koşullu biçimlendirmeyi virgülden sonraki sadece iki rakam için yapmak istiyorum. Aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere "0,34" sayıları aynı olduğu halde değilmiş gibi gözüküyor. Formülü virgülden sonraki sadece iki rakamı görmesi için ne şekilde değiştirebilirim yada bu şekilde bir formül var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Not: Belirtmeyi unuttuğum bir nokta var. Resimdeki E sütunu haricindeki sayıları "DÜŞEYARA" formülü ile başka sayfadan çekiyorum.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
araçlar/seçenekler/düzen de ondalık kısmı var işine yarayabilir

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24.01.2019
selam,
0,34.... sayısını biçimlendirme den 0,00 şeklinde ( virgülden sonra 2 basamak) yapıyorsunuz ve 0,34 görüyorsunuz. Halbuki ikinci basamaktan sonraki rakamlar görünmeksizin olduğu gibi duruyorlar. Bu nedenle de iki hücredeki 0,34 ler eşit değildir oluşuyor.
=yuvarla(sayı;2) şeklinde formülize ederseniz.,virgülden sonra iki basamak olacak ve öyle kalacak. Yuvarla formülünü düşeyara ile de birleştirebilirsiniz. Düşeyaranın hemen önüne yuvarla yı ekleyebilirsiniz. Şöyleki
=yuvarla(düşeyara(.........);2) şeklinde.
kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Merhaba,
"yuvarla" formülü çok işime yaradı, çok teşekkürler.