Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Parametre dağılım belgesinde H2 hücresinin biçimini SAAT olarak ayarlayın, sayfanın kod bölümündeki kod'un sonuna End Sub'dan önce;
Kod:
Cells(2, 8) = Now
satırını ekleyin, vba ekranında sol tarafta belgeye ait Modules'in başındaki + işaretine tıklayın, hemen altındaki Modüle1'e fareyle sağ tıklayınca açılan menüden Remove.. seçin, ekrana gelen uyarıda HAYIR'ı tıklayın tamamdır.
Gönderdiğiniz kodu söylediğiniz yere koydum diye düşünüyorum. "vba ekranında sol tarafta belgeye ait Modules'in başındaki + işaretine tıklayın, hemen altındaki Modüle1'e fareyle sağ tıklayınca açılan menüden Remove.. seçin, ekrana gelen uyarıda HAYIR'ı tıklayın" kısmını tam anlayamadım. + işareti nerdedir bulamadım.
Merhaba.
Önceki belge ve kodlar yerine ekteki belgeyi kullanabilirsiniz.
-- Parametre Dağılım belgesine KAYITLAR isimli bir sayfa ekledim.
-- Bu sayfada her kayıt işleminin tarih ve saat olarak listesi oluşturuluyor. Bu sayfayı gizleyerek de kullanabilirsiniz.
-- Parametre Dağılım sayfasının açılıp kapandığının görtnmesini engelledim.
Numune kayıt belgesinde değişiklik yaptıktan sonra, yapılan işlemlerin kayıt edildiğini Parametre Dağılım belgesini açarsanız görebilirsiniz.
-- İşlemin tamamlandığına ilişkin MsgBox görüntülenmesi ekledim.
İyi günler dilerim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.