Kaydet ve Farklı Kaydet Özelliğini Kapatma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016/TÜRKÇE
Değerli ustalar öncelikle hepinize selam ve saygılarımı sunarım.Başta forum içerisinde olmak üzere Google dahil ulaşabildiğim heryerde aradım ancak sonuç alamadım.

Sorunum şu ki, iş yerinde bütün personelin kullandığı ve devlet babaya gönderdiğimiz bir rapor var. Makrolar vb. özellikler ile zaman içerisinde zenginleştirilmiş. Ancak kullanıcısı çok olduğundan kurcalayanı da çok oluyor. Sadece yapmak istediğim kaydet ve farklı kaydet özelliğinin dosya açıldığında devre dışı bırakılması. Raporlamayı yapan personel işlemlerini bitirdikten sonra dosyayı hiçbir şekilde kaydedemeyecek.

Bu hususta bana yardımcı olabilirseniz çok sevinir ve minnettar kalırım.

Bahse konu dosya için Microsoft Office Professionel Plus 2010 kullanıyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016/TÜRKÇE
Cüneyt Bey,

Öncelikle çok teşekkür ederim. İlgili komutları inceledim ve özellikle 2. komut işime yarıyor. Lakin ilgili kodu kullanıma aldığımda komut çalıştığı için dosyaya kaydedip kapatamıyorum. :) Bu sorunu aşabilirsem eğer 2. komut tamamdır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016/TÜRKÇE
Cüneyt Bey,

Öncelikle çok teşekkür ederim. İlgili komutları inceledim ve özellikle 2. komut işime yarıyor. Lakin ilgili kodu kullanıma aldığımda komut çalıştığı için dosyaya kaydedip kapatamıyorum. :) Bu sorunu aşabilirsem eğer 2. komut tamamdır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Cüneyt Bey,

Tasarım modunda hallettim sorunu. Çok teşekkür ederim.

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe (64 bit)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-11-2026
Cüneyt Bey,

Yavuz Bey,
7. cevaba bakmanızı bu yüzden belirtmiştim.
2 nolu mesajdaki kodu kullanmak için 7. mesajdaki adımları takip ederek deneyin.