- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016/TÜRKÇE
Değerli ustalar öncelikle hepinize selam ve saygılarımı sunarım.Başta forum içerisinde olmak üzere Google dahil ulaşabildiğim heryerde aradım ancak sonuç alamadım.
Sorunum şu ki, iş yerinde bütün personelin kullandığı ve devlet babaya gönderdiğimiz bir rapor var. Makrolar vb. özellikler ile zaman içerisinde zenginleştirilmiş. Ancak kullanıcısı çok olduğundan kurcalayanı da çok oluyor. Sadece yapmak istediğim kaydet ve farklı kaydet özelliğinin dosya açıldığında devre dışı bırakılması. Raporlamayı yapan personel işlemlerini bitirdikten sonra dosyayı hiçbir şekilde kaydedemeyecek.
Bu hususta bana yardımcı olabilirseniz çok sevinir ve minnettar kalırım.
Bahse konu dosya için Microsoft Office Professionel Plus 2010 kullanıyorum.
Sorunum şu ki, iş yerinde bütün personelin kullandığı ve devlet babaya gönderdiğimiz bir rapor var. Makrolar vb. özellikler ile zaman içerisinde zenginleştirilmiş. Ancak kullanıcısı çok olduğundan kurcalayanı da çok oluyor. Sadece yapmak istediğim kaydet ve farklı kaydet özelliğinin dosya açıldığında devre dışı bırakılması. Raporlamayı yapan personel işlemlerini bitirdikten sonra dosyayı hiçbir şekilde kaydedemeyecek.
Bu hususta bana yardımcı olabilirseniz çok sevinir ve minnettar kalırım.
Bahse konu dosya için Microsoft Office Professionel Plus 2010 kullanıyorum.