kaybolan dosyamı arıyorum, lütfen yardım edin.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Merhaba,

2 gün önce mail ekinde gelen bir excel tablosu üzerinde çalışıyordum. dosya 2 gündür açıktı ve sürekli kaydet tuşuna basıyordum. az önce excel dosyasını açtım ve kaydettiğim hiç bir şeyin bulunmadığını gördüm. dosyayı gelen mail üzerinden tekrar açmak istediğimde dosya adının sonuna (2), (3)...gibi ekleme yapıyor. ancak benim yaptığım değişiklikler nereye kayıt oldu bulamıyorum. acil yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2010
hocam şimdi aklma gelen (gerçi uzun sürer ama) dosyanızı *.xls şeklinde bilgisayarımdan aratmak

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
evet oraya da baktım görünmüyor. ama mesala maili tekrar açıp değişiklik yapıyorum ve kaydet diyip kapatıyorum. tekrar açtığımda uzantının sonu (6), (7) .... gibi artıyor ama bunları nereye kaydediyor bulamıyorum

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
dosyaya 2 gündür çok emek verdim arkadaşlar, lütfen yardımcı olun

Excel Vers. ve Dili
2010
hocam umarım işiniz görür.

1. Bilgisayarıma girin.
2. C:\ sürücüsüne girin.
3. Documents and settings klasörüne girin
4. burada klasörlerden bir tanesi sizin bilgisayarı açarken kullandığınız kullanıcı adınızın olduğu klasördür bu klasöre girin bizim örneğimizde "ahmet" olsun.
5. Bu klasörün altında Local Settings adında gizli bir klasör vardır. Bu klasöre girin. (Not: eğer burada local settings klasörünü göremiyorsanız: En üstte araçlar menüsünden klasör seçeneklerine girin ve görünüm sekmesinden gizli dosyaları göster'i işaretleyin.)
6. Bu klasörün altında da Temporary Internet Files adında bir klasör olacaktır. Eğer gizli dosyaları göster'i işaretlediğiniz halde bu klasör'ün adını göremiyorsanız: Yukarıda adres çubuğu vardır. Girdiğiniz klasör adlarını gösteren adres çubuğu orada şu anda : C:\Document and settings\ahmet\local settings\ yazıyor'dur siz buradaki en son \ (Ters Slash:Alt gr + ? ile bu \ işareti çıkarabilirsiniz.) 'tan sonra Temporary Internet Files yazın ve enter'a basın.
7. Karşınıza bir sürü dosya çıktı burası temporary internet files klasörü
Ama sizin burada işiniz yok adres çubuğuna bir \ (ters slahs) daha ekleyin. ve oraya da OLK5D yazıp enter'a basın.(Gofrm için yazılmış metindir.)

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Alternatif olarak

Mail den dosyayı açın dosyayı farklı kayıt et seçeneğini seçin açılan pencereden yani yukarıdaki açılan liste kutusundan dosyanın adresini öğrenebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
değerli arkadaşlar sorun çözüldü, hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim, aynen bahsettiğiniz gibi temprary internet files klasörü altında 24 adet gizli klasör var ancak bunlar hiçbir şekilde görünmüyor. temprary internet filesi komple kopyala diyerek d sürücüsüne yapıştırdım. burada hepsi görünür oldu ve aradığım dosyayı buldum.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi günler, hayırlı Ramazanlar...

Excel Vers. ve Dili
2010
değerli arkadaşlar sorun çözüldü, hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim, aynen bahsettiğiniz gibi temprary internet files klasörü altında 24 adet gizli klasör var ancak bunlar hiçbir şekilde görünmüyor. temprary internet filesi komple kopyala diyerek d sürücüsüne yapıştırdım. burada hepsi görünür oldu ve aradığım dosyayı buldum.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi günler, hayırlı Ramazanlar...
hayırlı ramazanlar...