• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kasa programı hakkında

Excel Vers. ve Dili
xp
ekte bir kasa defteri çizelgesi var bunu birinden aldım kullanması çok güzel nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum bu programı açıklabilecek arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum macro bilgim yok öğrenmek istiyorum

sadece program nasıl kurulmuş formüllerini öğrenmek istiyorum

Araçlar>Koruma>Sayfa Korumalarını kaldır linkiyle sayfa korulamalarını kaldırabiliyorsun. Şifre verilmemiş. Sonra formuller gözüküyor.
ALT+F11 ile de makro kodlarına bakabilirsin

ben yeni bir sayfa açıyorum bir buton oluşturuyorum macro atayacağım satır sonuna gelmesini istiyorum ama açtığım yeni sayfada alt+f11 diyorum kasa programındaki formüller çıkıyor ben yeni sayfada bir butonu sayfa sonuna nasıl yönlendirmem gerekir

kasa programında olduğu gibi satır sonuna gelmesini istiyorum bunu nasıl yönlendireceğim

Merhaba

bu programda banka isimlerine sayfalara aktardığımda verilerin alt toplamını nasıl alabilirim. yazarsanz sevinirim

örnek çalışmanızı gönderebilirseniz yardımcı olabiliriz sanırım

örnek çalışma bu, burada banka isimlerine göre sayfalara aktar dediğimde ilgili sayfada alttoplamları nasıl görebilirim

Ya bu örnek dosyalar alınmıyo y

yardımcı olu musunuz

örnek günlük kasa defteri olan var mı elinde

günlük kasa defteri excel formatında yapılmış olan varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim

Geri