Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekte bir kasa defteri çizelgesi var bunu birinden aldım kullanması çok güzel nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum bu programı açıklabilecek arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum macro bilgim yok öğrenmek istiyorum
ben yeni bir sayfa açıyorum bir buton oluşturuyorum macro atayacağım satır sonuna gelmesini istiyorum ama açtığım yeni sayfada alt+f11 diyorum kasa programındaki formüller çıkıyor ben yeni sayfada bir butonu sayfa sonuna nasıl yönlendirmem gerekir
örnek çalışma bu, burada banka isimlerine göre sayfalara aktar dediğimde ilgili sayfada alttoplamları nasıl görebilirim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.