Kapalı Çalışma Kitabından belli çalışma sayfalarını silme

Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
2,960
Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Kapalı Çalışma Kitabından belli çalışma sayfalarını silme

Kod:
Sub AktKit_KrnmynSf_Sil()
[color="red"]'sadece koru01, 2,3,4,5 bu kitapta kalır[/color]

Set s1 = Sheets("koru01"): Set s2 = Sheets("koru02")
Set s3 = Sheets("koru03"): Set s2 = Sheets("koru04")
Set s2 = Sheets("koru05")
cs_kr1 = "koru01": cs_kr2 = "koru02": cs_kr3 = "koru03": cs_kr4 = "koru04": cs_kr5 = "koru05"

'---------------------
'Örnek Dosyasında sonradan oluşturlan dosyaları siler
 'korunacak dosyaları başa taşı
    Sheets("koru01").Move Before:=Sheets(1)
    Sheets("koru02").Move Before:=Sheets(2)
    Sheets("koru03").Move Before:=Sheets(3)
    Sheets("koru04").Move Before:=Sheets(4)
    Sheets("koru05").Move Before:=Sheets(5)

For i = Sheets.Count To 1 Step -1     'For i = 1 To Sheets.Count
    If Sheets(i).Name <> cs_kr1 And Sheets(i).Name <> cs_kr2 And _
       Sheets(i).Name <> cs_kr3 And Sheets(i).Name <> cs_kr4 And _
       Sheets(i).Name <> cs_kr5 Then
          Application.DisplayAlerts = False
          Sheets(i).Delete
          Application.DisplayAlerts = True
       Else
          Set s1 = Nothing: Set s2 = Nothing: Set s3 = Nothing:  Set s4 = Nothing: Set s5 = Nothing: Exit Sub
    End If
Next i
    MsgBox "Ar&#351;ivlenen dosyadan, " & vbCr & _
    cs_kr1 & " / " & cs_kr2 & " / " & vbCr & _
    cs_kr3 & " / " & cs_kr4 & " / " & vbCr & _
    cs_kr5 & vbCr & " &#231;al&#305;&#351;ma sayfalar&#305; silinmi&#351;tir.", _
    vbInformation, vbInformation, "B&#304;LG&#304;-01"
End Sub
'************************************/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/
'************************************/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/
Kod:
Sub AktKit_KrnnSf_Sil()
[color="red"]'koru01, 2,3,4,5 d&#305;&#351;&#305;ndaki sayfalar bu kitapta kal&#305;r[/color]

Dim TargetFolder As String
Dim s1 As Worksheet ', s2 As Worksheet, s3 As Worksheet
Set s1 = Sheets("koru01"): Set s2 = Sheets("koru02")
Set s3 = Sheets("koru03"): Set s2 = Sheets("koru04")
Set s2 = Sheets("koru05")

'Taslak Sayfalar
cs_kr1 = "koru01": cs_kr2 = "koru02": cs_kr3 = "koru03": cs_kr4 = "koru04": cs_kr5 = "koru05"
'---------------------
'&#214;rnek Dosyas&#305;nda sonradan olu&#351;turlan dosyalar&#305; siler
 'korunmacak dosyalar&#305; sona ta&#351;&#305;
    sn = Sheets.Count
    Sheets("koru01").Move After:=Sheets(sn)
    Sheets("koru02").Move After:=Sheets(sn)
    Sheets("koru03").Move After:=Sheets(sn)
    Sheets("koru04").Move After:=Sheets(sn)
    Sheets("koru05").Move After:=Sheets(sn)

For i = Sheets.Count To 1 Step -1     'For i = 1 To Sheets.Count
    If Sheets(i).Name = cs_kr1 Then
          Application.DisplayAlerts = False: Sheets(i).Delete: Application.DisplayAlerts = True
    ElseIf Sheets(i).Name = cs_kr2 Then
          Application.DisplayAlerts = False: Sheets(i).Delete: Application.DisplayAlerts = True
    ElseIf Sheets(i).Name = cs_kr3 Then
          Application.DisplayAlerts = False: Sheets(i).Delete: Application.DisplayAlerts = True
    ElseIf Sheets(i).Name = cs_kr4 Then
          Application.DisplayAlerts = False: Sheets(i).Delete: Application.DisplayAlerts = True
    ElseIf Sheets(i).Name = cs_kr5 Then
          Application.DisplayAlerts = False: Sheets(i).Delete: Application.DisplayAlerts = True
    Else
          Set s1 = Nothing: Set s2 = Nothing: Set s3 = Nothing:  Set s4 = Nothing: Set s5 = Nothing: Exit Sub
    End If
Next i
End Sub
'************************************/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/
'************************************/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/
Yukar&#305;daki kodlar Aktif &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305;nda &#231;al&#305;&#351;&#305;yor.....

Ancak Kapal&#305; olan c:\test\aaa.xls ye makro yazmadan ben bu i&#351;lemleri nas&#305;l yapar&#305;m?
&#246;zellikle ikinci kod olan 'koru01, 2,3,4,5 d&#305;&#351;&#305;ndaki sayfalar bu kitapta kal&#305;r i&#351;lemi....




U&#287;ra&#351;a u&#287;ra&#351;a kendi sorumun bir par&#231;as&#305;n&#305; yan&#305;tlad&#305;m, burdan &#246;te bilgim yetmiyor...

L&#220;TFEN YARDIM ED&#304;N
 
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
2,960
Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
l&#252;tfen yard&#305;mlar&#305;n&#305;z&#305; esirgemeyin &#351;unu yanl&#305;&#351; anlatt&#305;n deyin yada imkans&#305;z deyin bir &#351;ey s&#246;yleyin...

&#304;stedi&#287;im &#231;ok basit bir &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305; olu&#351;turun 10,15 tane &#231;al&#305;&#351;a sayfas&#305; olu&#351;turun.... 5 tanesinin adlar&#305;n&#305; koru01,koru02,koru03,koru04,koru 05 olarak d&#252;zenleyin kaydedin.

kodlar&#305; mod&#252;le1 kopyalay&#305;n...
Ayr&#305; ayr&#305; deneyin....
1. kod &#231;al&#305;&#351;t&#305;&#287;&#305;nda koru01,koru02,koru03,koru04,koru 05 haricindeki &#231;al&#305;&#351;ma sayfalar&#305; &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305;n&#305;zdan silinmi&#351; olacak
2. kod &#231;al&#305;&#351;t&#305;&#287;&#305;nda koru01,koru02,koru03,koru04,koru 05 &#231;al&#305;&#351;ma sayfalar&#305; &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305;n&#305;zdan silinmi&#351; olacak

benim istedi&#287;im ikinci kodun benim belirtti&#287;im dizindeki ve benim belrtti&#287;i addaki &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305;n&#305; a&#231;mas&#305; i&#351;lemi yapmas&#305; ve a&#231;t&#305;&#287; &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305;n&#305; kaydedip, kapatmas&#305;
 
Katılım
14 Şubat 2006
Mesajlar
3,426
Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
A&#351;a&#287;&#305;daki kodlar&#305; deneyebilirmisiniz?

C s&#252;r&#252;c&#252;s&#252;ndeki Deneme klas&#246;r&#252;ndeki kapal&#305; deneme &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305;n&#305;n deneme1,deneme2,deneme3,deneme4 sayfalar&#305;n&#305; siler..

Kod:
Sub SayfaSil()
Dim silinecek()
    Application.ScreenUpdating = False
    silinecek = Array("deneme1", "deneme2", "deneme3", "deneme4")
    Set xlBook = Workbooks.Open("C:\deneme\deneme.xls")
        For Each sira In silinecek
            For Each sayfa In xlBook.Worksheets
                If sira = sayfa.Name Then
                    Application.DisplayAlerts = False
                        sayfa.Delete
                    Application.DisplayAlerts = True
                End If
            Next
        Next
        xlBook.Save
        xlBook.Close
    Application.ScreenUpdating = True
    Set xlBook = Nothing
    Msgbox "Bitti"
End Sub
 
Son düzenleme:
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
2,960
Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Say&#305;n Ripek ilginize te&#351;ekk&#252;r ederim &#246;&#287;renmek i&#231;in bir iki soruma cevap verirseniz sevinirim

silinecek = Array("deneme1", "deneme2", "deneme3", "deneme4")

i&#231;inde istedi&#287;imiz kadar veri tan&#305;mlayabilirmiyiz?

For Each sira In silinecek
For Each sayfa In xlBook.Worksheets
If sira = sayfa.Name Then

sat&#305;rlar&#305;n&#305;n a&#231;&#305;klams&#305; nedir
For each &#305;n uygulama alnalar&#305; nerelei olabili ba&#351;ka


birde hatala project explorerdaki dockable yi kald&#305;rd&#305;m sayfada ya kodalar&#305; ya proje gezgini g&#246;r&#252;yorum eski hali,ne nas&#305;l getirecem
Sayg&#305;la&#305;mla
 
Katılım
14 Şubat 2006
Mesajlar
3,426
Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
silinecek = Array("deneme1", "deneme2", "deneme3", "deneme4")
Tanımlayabilirsiniz.

For Each sira In silinecek 'silinecek dizisindeki verileri sıra ile sira değişkenine atar
For Each sayfa In xlBook.Worksheets 'aynı şekilde çalışma kitabındaki sayfaları sıra ile sayfa değişkenine atar
If sira = sayfa.Name Then Eğer sira ile sayfa adi aynı ise sayfa silinir.

Forumda For Each şeklinde arama yaptırırsanız bununla ilgili birçok örnek bulabilirsiniz.
 

Mahmut Kök

Özel Üye
Katılım
14 Temmuz 2006
Mesajlar
878
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Hocam, sayın Ripek istediğiniz şekilde bir kod hazırlamış; ancak sayfa silmek yerine, istenen sayfaların taşınmasıyla ilgili bir örnek hazırlamıştım; ama birkaç nedenden dolayı bu şekildeki kodların uygun olmayacağını söylemiştiniz. Eğer korunacak sayfaların isimleri sabitse, yani belirttiğiniz şekilde Koru01, Koru02, Koru03... gibi ise yine bahsettiğim şekilde bir kod kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki kodları çalıştırdığınızda, Koru01, Koru02... dışındaki bütün sayfalar, A1 hücresindeki tarihin ay ve yılıyla oluşturulmuş başka bir çalışma kitabına taşınır. Kodları çalıştırdığınız çalışma kitabında ise Koru01, Koru02... dışında çalışma sayfası kalmaz. Eğer doğru anlamış isem aşağıdaki kodları da deneyebilirsiniz.

Kod:
Sub farklı()
Application.ScreenUpdating = False
ad = Format(Sheets(1).Range("a1"), "mmyyyy")
bu = ActiveWorkbook.Name
son = Workbooks(bu).Worksheets.Count
If son <= 5 Then 'korunacak 5 sayfa.
MsgBox "TAŞINACAK SAYFA YOK"
Exit Sub
End If
Set yeni = Workbooks.Add
su = yeni.Name
    For syf = 1 To son
    If syf > Workbooks(bu).Worksheets.Count Then GoTo gec
    Set s1 = Workbooks(bu).Sheets(syf)
    ssyf = Workbooks(su).Worksheets.Count
    If s1.Name = "koru01" Or s1.Name = "koru02" Or s1.Name = "koru03" Or s1.Name = "koru04" Or s1.Name = "koru05" Then GoTo atla
    s1.Move After:=Workbooks(su).Sheets(ssyf)
    syf = syf - 1
atla:
    Next
gec:
    Application.DisplayAlerts = False
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa1").Delete
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa2").Delete
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa3").Delete
    Application.DisplayAlerts = True
    
    ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\" & ad & ".xls"
    ActiveWindow.Close
    Sheets("koru01").Select
    Range("A1").Select
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "YENİ DOSYANIZ C:\" & ad & ".xls ADIYLA OLUŞTURULDU."
End Sub
 
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
2,960
Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
mesleki hocam &#231;&#305;kmak zorunday&#305;&#305;m &#351;&#246;yle bir inceledimde g&#246;z&#252;me ho&#351; geldi &#231;&#252;nk&#252; daha sonra geri d&#246;n&#252;p as&#305;l dosyadan koru01,02,03, gibi sayfal&#305;an d&#305;&#351;&#305;ndakil eiri silmem gerekiyordu...

If s1.Name = "koru01" Or s1.Name = "koru02" Or s1.Name = "koru03" Or s1.Name = "koru04" Or s1.Name = "koru05" Then GoTo atla
s1.Move After:=Workbooks(su).Sheets(ssyf)

&#351;u k&#305;sm&#305; hocam&#305;n yazd&#305;&#287;&#305; gibi dizi ve for each ile nas&#305;l kullanabilirm.

Kod:
    silinecek = Array("deneme1", "deneme2", "deneme3", "deneme4")
    Set xlBook = Workbooks.Open("C:\deneme\deneme.xls")
        For Each sira In silinecek
            For Each sayfa In xlBook.Worksheets
                If sira = sayfa.Name Then
                    Application.DisplayAlerts = False
                        sayfa.Delete
                    Application.DisplayAlerts = True
                End If
            Next

Tam yapmak istedi&#287;im Herg&#252; &#231;al&#305;&#351;an bordro.xls kitab&#305;m&#305; ay ba&#351;&#305;nda g&#252;nl&#252;k!a1 h&#252;cresindeki tarihin
aayyyy format&#305; ile olu&#351;an ad ile kaydetmek (tamam)
aayyyy.xls den makrolar&#305; silmek (tamam)
aayyyy.xls den korunan sayfalar&#305; silmek (koru01,02,03 vs)
(Bu ba&#351;l&#305;kta Sn.Ripekin 3.mesajdaki cevab&#305; elveri&#351;li)
bordro.xls den korunan sayfa d&#305;&#351;&#305;ndakileri silmek (Bu ba&#351;l&#305;kta 1. mesajdaki 1.kod uygun)

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ama sizin kodlar&#305;n&#305;z olay&#305; bitirmi&#351; gbi g&#246;z&#252;k&#252;yor.... yaln&#305;z for...earch ile yapabileneci&#287;ine inan&#305;yorum hem ben kodu kavrayabilirim, hemde muhtemelen kodlar ve tan&#305;mlama i&#351;lemleri dahada k&#305;salacakt&#305;r.

sayg&#305;lar&#305;mla
 
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
2,960
Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Hocam, sayın Ripek istediğiniz şekilde bir kod hazırlamış; ancak sayfa silmek yerine, istenen sayfaların taşınmasıyla ilgili bir örnek hazırlamıştım; ama birkaç nedenden dolayı bu şekildeki kodların uygun olmayacağını söylemiştiniz. Eğer korunacak sayfaların isimleri sabitse, yani belirttiğiniz şekilde Koru01, Koru02, Koru03... gibi ise yine bahsettiğim şekilde bir kod kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki kodları çalıştırdığınızda, Koru01, Koru02... dışındaki bütün sayfalar, A1 hücresindeki tarihin ay ve yılıyla oluşturulmuş başka bir çalışma kitabına taşınır. Kodları çalıştırdığınız çalışma kitabında ise Koru01, Koru02... dışında çalışma sayfası kalmaz. Eğer doğru anlamış isem aşağıdaki kodları da deneyebilirsiniz.

Kod:
Sub farklı()
Application.ScreenUpdating = False
ad = Format(Sheets(1).Range("a1"), "mmyyyy")
bu = ActiveWorkbook.Name
son = Workbooks(bu).Worksheets.Count
If son <= 5 Then 'korunacak 5 sayfa.
MsgBox "TAŞINACAK SAYFA YOK"
Exit Sub
End If
Set yeni = Workbooks.Add
su = yeni.Name
    For syf = 1 To son
    If syf > Workbooks(bu).Worksheets.Count Then GoTo gec
    Set s1 = Workbooks(bu).Sheets(syf)
    ssyf = Workbooks(su).Worksheets.Count
    If s1.Name = "koru01" Or s1.Name = "koru02" Or s1.Name = "koru03" Or s1.Name = "koru04" Or s1.Name = "koru05" Then GoTo atla
    s1.Move After:=Workbooks(su).Sheets(ssyf)
    syf = syf - 1
atla:
    Next
gec:
    Application.DisplayAlerts = False
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa1").Delete
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa2").Delete
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa3").Delete
    Application.DisplayAlerts = True
    
    ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\" & ad & ".xls"
    ActiveWindow.Close
    Sheets("koru01").Select
    Range("A1").Select
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "YENİ DOSYANIZ C:\" & ad & ".xls ADIYLA OLUŞTURULDU."
End Sub
Sayın mesleki hocam kodlarınız olduğu gibi iken bende hata verdi aşağıdaki gibi revize ettim;

Kod:
Sub farklı()
Application.ScreenUpdating = False

bu = ThisWorkbook.Name
Dim Bu_wb As Workbook
Dim Bu_s1 As Worksheet
Bu_Kit_Ad = ThisWorkbook.Name                                               '**bu çalışma kitabını değişkene atama
Set Bu_wb = Workbooks(Bu_Kit_Ad)
Set Bu_s1 = Bu_wb.Sheets("koru01")
Kay_Kit_Ad = Format(Bu_s1.Range("a1"), "mmyyyy")                           '**Bu_s1 in a1 hücresindeki tarihi "aayyyy" formatında değişkene atama

son = Workbooks(bu).Worksheets.Count
If son <= 5 Then 'korunacak 5 sayfa.
MsgBox "TAŞINACAK SAYFA YOK"
Exit Sub
End If

Set yeni = Workbooks.Add
su = yeni.Name
    For syf = 1 To son
    If syf > Workbooks(bu).Worksheets.Count Then GoTo gec
    Set s1 = Workbooks(bu).Sheets(syf)
    ssyf = Workbooks(su).Worksheets.Count
    If s1.Name = "koru01" Or s1.Name = "koru02" Or s1.Name = "koru03" Or s1.Name = "koru04" Or s1.Name = "koru05" Then GoTo atla
    s1.Move After:=Workbooks(su).Sheets(ssyf)
    syf = syf - 1
atla:
    Next
gec:
    Application.DisplayAlerts = False
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa1").Delete
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa2").Delete
    Workbooks(su).Sheets("Sayfa3").Delete
    Application.DisplayAlerts = True

    Workbooks(su).Activate
    kayd_yol_ad = "C:\" & Kay_Kit_Ad & ".xls"
    Workbooks(su).SaveAs Filename:=kayd_yol_ad
    ActiveWindow.Close
    
    Workbooks(bu).Activate
    Bu_s1.Range("k1").Select
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "YENİ DOSYANIZ C:\" & Kay_Kit_Ad & ".xls ADIYLA OLUŞTURULDU."
End Sub
 
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
2,960
Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Hocam Kodlar&#305;z&#305; biraz daha geli&#351;tirdim.
'Form sayfalar&#305; hari&#231; di&#287;er kitaplar&#305; ta&#351;&#305;ma i&#351;lemi i&#231;in size
'Bilgisayardan gcc.xls iyi sil i&#231;in korhan hocama
'yapt&#305;&#287;&#305;n&#305;z de&#287;i&#351;ikleri kaydetmek istiyormusunuz? sorusunu hay&#305;r olarak cevaplama i&#231;in orion2
'Bir arraydaki veri say&#305;s&#305; ? i&#231;in orion2 ye tekrarr te&#351;ekk&#252;r ederim
'tekrar te&#351;ekk&#252;r ederim.

A&#199;IKLAMA: Bir &#231;al&#305;&#351;ma kitab&#305;ndan, ismini belirlemi&#351; oldu&#287;unuz sayfalar&#305;n d&#305;&#351;&#305;ndakileri yeni &#231;al&#305;l&#351;ma kitab&#305;n&#305; ge&#231;ici olarak kullan&#305;p belirtmi&#351; oldu&#287;unuz adla kaydeder.


Kod:
Sub Formsayfalar&#305;harictasi()
Application.ScreenUpdating = False
'Genel tan&#305;mlama i&#351;lemleri
Dim Korunansayfalar()
Korunansayfalar = Array("koru01", "koru02", "koru03", "koru04", "koru05")
Krn_Dzi_vs = UBound(Korunansayfalar) + 1

'Bu kitaba ili&#351;kin tan&#305;mlama i&#351;lemleri
Dim Bu_wb As Workbook
Dim Bu_s1 As Worksheet
Bu_Kit_Dzn = ThisWorkbook.Path: bu_Kit_Ad = ThisWorkbook.Name       'Bu kitab&#305;n dizin ve dosya ad&#305;n&#305; de&#287;i&#351;kkene al&#305;r
Set Bu_wb = Workbooks(bu_Kit_Ad)
Bu_Kit_Ydk_ad = Bu_Kit_Dzn & "\gcc_" & bu_Kit_Ad
Bu_wb.SaveCopyAs Bu_Kit_Ydk_ad
bu_Kit_ss = Bu_wb.Worksheets.Count
Set Bu_s1 = Bu_wb.Sheets("koru01")

'Kaydedilecek kitaba ili&#351;kin tan&#305;mlama i&#351;lemleri
'kay_dzn_Ad biligsayar&#305;n&#305;zda var olmal&#305;d&#305;r.
Kay_Dzn_Ad = Format(Bu_s1.Range("a1"), "yyyy"): Kay_Kit_Ad = Format(Bu_s1.Range("a1"), "mmyyyy")                           '**Bu_s1 in a1 h&#252;cresindeki tarihi "aayyyy" format&#305;nda de&#287;i&#351;kene atama
kay_yol_ad = Bu_Kit_Dzn & "\" & Kay_Dzn_Ad & "\" & Kay_Kit_Ad & ".xls"

'=========== BU K&#304;TAPTAN GE&#199;&#304;C&#304; K&#304;TABA TA&#350;IMA &#304;&#350;LEM&#304;
If bu_Kit_ss <= Krn_Dzi_vs Then 'korunacak 5 sayfa.
MsgBox "TA&#350;INACAK SAYFA YOK": Exit Sub
End If

Set yeni = Workbooks.Add
su = yeni.Name
  For syf = 1 To bu_Kit_ss
    If syf > Bu_wb.Worksheets.Count Then GoTo gec
      Set s1 = Bu_wb.Sheets(syf)
      ssyf = Workbooks(su).Worksheets.Count
        If s1.Name = Korunansayfalar(0) Or s1.Name = Korunansayfalar(1) Or _
           s1.Name = Korunansayfalar(2) Or s1.Name = Korunansayfalar(3) Or _
           s1.Name = Korunansayfalar(4) Then GoTo atla
           s1.Move After:=Workbooks(su).Sheets(ssyf)
           syf = syf - 1
atla:
  Next
gec:
 'A&#351;a&#287;&#305;daki kodlar eklenen &#231;al&#305;&#351;ma sayfas&#305;ndan standart sayfalr&#305; siler
           Application.DisplayAlerts = False
           Workbooks(su).Sheets("Sayfa1").Delete
           Workbooks(su).Sheets("Sayfa2").Delete
           Workbooks(su).Sheets("Sayfa3").Delete
           Application.DisplayAlerts = True
  'Ge&#231;ici Kitab&#305; Aktif Et, belrtilen adla kopyala, kaydetmeden kapat
    Workbooks(su).Activate
    Workbooks(su).SaveCopyAs kay_yol_ad
    Workbooks(su).Close False
' bu Kitab&#305; Aktif Et, belirtilen h&#252;cre adrsine d&#246;n
    Bu_wb.Activate
    Bu_s1.Range("k1").Select
Application.ScreenUpdating = True
'>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SON SATIRLAR
MsgBox "YEN&#304; DOSYANIZ " & kay_yol_ad & " ADIYLA OLU&#350;TURULDU."
Kill Bu_Kit_Ydk_ad
End Sub
 
Son düzenleme:
Üst