DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bir de güncellediğiniz dosyayı açınca referansları yeniden düzenlemem gerekti ve thisworkbook'taki kod da hata verdi.Diğer kullanıcılarda da verecek midir bilemiyorum bilginiz olsun..ActiveWorkbook.Worksheets("Sayfa1").ListObjects("Table5").Sort.SortFields.Clear
soru_cevap sub'ının alttaki satırında "object doesn't support this property" şeklinde hata alıyorum.msgbox'ı kendim eklemeye çalışırken de sorun buydu..
Bir de güncellediğiniz dosyayı açınca referansları yeniden düzenlemem gerekti ve thisworkbook'taki kod da hata verdi.Diğer kullanıcılarda da verecek midir bilemiyorum bilginiz olsun..
Değeri >1 değil >0 olarak değiştirdim bu arada çok basit bilinen kelimeleri görür görmez eleyebilmek için..
kod table yazısının ayrı olması dısında yanlıs gorunmuyor, diger kullanicilarda hata vermeyecegini saniyorum size ozgu bisey olsa gerek onun disinda istediginiz sekilde oldumu acaba, yani suan istediginiz sekilde calisiyorsa sorun yok sanirim![]()
Arkadaşlar bu forumu ilk sayfasından itibaren takip ediyorum. Çok güzel bir kelime ezberleme programı oluşturdunuz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Ancak şu aklıma geldi. Herkesin kelime ezberleme yöntemi farklı farklı olduğu için çalışma yaparken isteğe bağlı olarak bazen yazının İngilizcesi görünsün bazen anlamı bazende her ikiside görünsün (Daha sonra hücreye tıklandığında görülebiliyor.). Kişi isteğine göre ayarlasın ayarlasın çalışsın. Aynı çalışma dosyasının içerisinde başka bir sayfayada diğer kelime ezberleme programlarında olduğu gibi seçenekli bir kelime ezberleme sayfası yapılabilir mi? Böyle bir uygulama yapılırsa çok memnun olurum. Tekrar emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar güzel bir çalışma olmuş, kodları da gizlemeyip açık kaynak gibi yayınladığınız için teşekkür ediyorum,
ben de bu aralar kpds için kelime ezber çalışıyordum, oturup aynen böyle (tabi biraz farklı düşünmüştüm) bir program yazmak için bilgisayar başına geçmiştim ki web sitesinde yazmış olduğunuz programı gördüm, ve altın bulmuşa döndüm)))))
ellerinize sağlık, eğer fırsat bulursam bu çalışmanın üzerine farklı bir uygulama ekleyip sizinle paylaşacağım.
çalışmalarınızda başarılar diliyorum...