image nesnesi

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
iyi akşamlar
bu akşam terslik oldu herhalde.bu mesajı daha önce gönderdim (saat 21:00 sıralarında) excele yeni başlayanlar başlığına.ama gönderiliş saati farklı gözüküyor .excel forum bölümünde excele yeni başlayanlar bölümünde gözüküyor.ama o başlığı tıklayınca benim mesajım gözükmüyor.bu sebeple ikinci defa başlık açmak zorunda kaldım.
sorunum şu ekteki dosyamda 7 adet image nesnesi var ve üzerlerinde ördek resimleri var.bu image nesnelerinin peşpeşe hareket etmesini ve left<=50 ye gelince sırası ile aşağı doğru inmelerini,Image7.top>=430,Image9.top>=400 .... e gelince de durmalarını istiyorum .nasıl bir kod yazmak gerekir acaba?cevaplarınızı bekliyorum.teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
iyi akşamlar
arkadaşlar benim sorunumla ilgili cevap bekliyorum.takıldım kaldım.yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
excel de tenis oynama televizyon izleme gibi birçok akla gelmedik çalışmalar yapılabiliyor da arkadaşlar benim yukarıdaki sorunumun çözümü yok mu?herhalde gözden kaçtı.tıkandım kaldım her türlü yolu denedim çözüm bulamadım.7 tane ördek yavrusu peşpeşe gidecekler left<=50 ye gelen nesne aşağı doğru dönecek ve image7>430 a image9>=400 e ....gelince duracak.yok mu bunun çaresi.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
İstediğiniz uygulama ektedir.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
teşekkür ederim sayın alpi,emeğine sağlık.