ulutanas
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- süresiz üye
Arkadaşlar merhaba, önceki açtığım konuda bütün soruları tek seferde sormuştum, fazla kafa karışıklığı olmasın diye tek tek sorma kararı aldım.
Ekteki örnek dosyada Depo_Stok isimli sayfamızda A:N sütunları arasında 2000 satırlık ürün giriş ve çıkış bilgileri mevcut.
A:I arası ürün giriş, J:N arası ürün çıkış bilgileri mevcut
J sütunda ürünlerin çıkış tarihleri mevcut ama iki tarih arasında farklı firmalardan çıkış olabiliyor.
Buna göre j2:j2000 arası tarih, C2:C2000 arası da firma isimleri mevcut 2 tarih arasında firma ismine göre rapor almak istiyorum.
Bu şartlarda rapor alabilmem için nasıl bir kod yazmalıyız.
Not: Tarihleri gösteren Combobox 1 ve 2 de J sütunundaki bütün tarihleri gösteriyor. Aynı tarihten olanları 1 tane gösterebilir miyiz?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim,
İyi çalışmalar,
Saygılarımlar...
Ekteki örnek dosyada Depo_Stok isimli sayfamızda A:N sütunları arasında 2000 satırlık ürün giriş ve çıkış bilgileri mevcut.
A:I arası ürün giriş, J:N arası ürün çıkış bilgileri mevcut
J sütunda ürünlerin çıkış tarihleri mevcut ama iki tarih arasında farklı firmalardan çıkış olabiliyor.
Buna göre j2:j2000 arası tarih, C2:C2000 arası da firma isimleri mevcut 2 tarih arasında firma ismine göre rapor almak istiyorum.
Bu şartlarda rapor alabilmem için nasıl bir kod yazmalıyız.
Not: Tarihleri gösteren Combobox 1 ve 2 de J sütunundaki bütün tarihleri gösteriyor. Aynı tarihten olanları 1 tane gösterebilir miyiz?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim,
İyi çalışmalar,
Saygılarımlar...
Ekli dosyalar
-
87.7 KB Görüntüleme: 12