ulutanas
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Arkadaşlar merhaba, önceki açtığım konuda bütün soruları tek seferde sormuştum, fazla kafa karışıklığı olmasın diye tek tek sorma kararı aldım.
Ekteki örnek dosyada Depo_Stok isimli sayfamızda A:N sütunları arasında 2000 satırlık ürün giriş ve çıkış bilgileri mevcut.
A:I arası ürün giriş, J:N arası ürün çıkış bilgileri mevcut
J sütunda ürünlerin çıkış tarihleri mevcut ama iki tarih arasında farklı firmalardan çıkış olabiliyor.
Buna göre j2:j2000 arası tarih, C2:C2000 arası da firma isimleri mevcut 2 tarih arasında firma ismine göre rapor almak istiyorum.
Bu şartlarda rapor alabilmem için nasıl bir kod yazmalıyız.
Not: Tarihleri gösteren Combobox 1 ve 2 de J sütunundaki bütün tarihleri gösteriyor. Aynı tarihten olanları 1 tane gösterebilir miyiz?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim,
İyi çalışmalar,
Saygılarımlar...
Ekteki örnek dosyada Depo_Stok isimli sayfamızda A:N sütunları arasında 2000 satırlık ürün giriş ve çıkış bilgileri mevcut.
A:I arası ürün giriş, J:N arası ürün çıkış bilgileri mevcut
J sütunda ürünlerin çıkış tarihleri mevcut ama iki tarih arasında farklı firmalardan çıkış olabiliyor.
Buna göre j2:j2000 arası tarih, C2:C2000 arası da firma isimleri mevcut 2 tarih arasında firma ismine göre rapor almak istiyorum.
Bu şartlarda rapor alabilmem için nasıl bir kod yazmalıyız.
Not: Tarihleri gösteren Combobox 1 ve 2 de J sütunundaki bütün tarihleri gösteriyor. Aynı tarihten olanları 1 tane gösterebilir miyiz?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim,
İyi çalışmalar,
Saygılarımlar...