Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir çözüm olarak "Koşullu Biçimlendirme" kullanarak Barkodlardan eşleştirerek fiyatı tutmayanları DEMPA çalışma sayfasında kırmızı renk dolgulu biçimde gösterdim. Sonradan 3. bir sayfa olduğunu fark ettim. Umarım bu isteğinizi karşılar.
dosyanızı yeniden inceledim. Değerleri sonuç sayfasında göstrerecek formüller de ekledim. Ancak, dosyada anlayamadığım çok yer var. Dosya sizin kullandığınız bir dosya olduğu için daha fazla açıklama gerektiriyor.
Firma çalışma sayfasındaki "Ürün Kodu" ile Dempa çalışma sayfasındaki "Ürün Kodu" aynı değil.
Firma çalışma sayfasında iki ayrı üründe aynı Barkod kullanılmış.
Dempa çalışma sayfasında;
Alış Fiyatı1 yazan sütunda satırlarda "Elseve" ya da "Loreal" yazıyor.
Ürün Kodu eşleştirmede anahtar olarak alınacaksa; Dempa çalışma sayfasındaki ürün kodlarından Firma çalışma sayfasındaki kodlarıyla yalnızca biri eşleşiyor.
Hangi fiyat karşılaştırılacak? Alış fiyatları mı? Satış fiyatları mı? Birinin alış fiyatı diğerinin satış fiyatı mı?
...
...
Firmadan gelen fiyat listesini kopyalıyoruz.
dempanın fiyat listesini kopyalıyoruz.
Sonuç kısmında dempanın barkoduna göre arama yapacak ve dempanın fiyat listesindeki uyan barkodları sonuç kısmına döküp fiyatları karlşılaştıracak
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.