• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre değerine göre sesli uyarı

Merhaba,

#13 nolu mesajımdaki dosyayı ve kodu güncelledim. Denermisiniz.

merhaba koray bey..

13 nolu dosya benimmi ben kendimi burda çok cahil hissettim yaa vala kullanamıyorum bu sayfayı :(

merhaba

arkadaşalar benimde yardımınıza ihtiyacım var..
ekteki tabloda c3 ve b3 hücresinde arac bilgileri ve sigorta şirketi bigilerini nasıl sıgdıra bilirim..hücrelerin epatında değişm olmadan..

yardımlarınız için tşk ederim

A dan Z ye sıramala yazsın istemiyorum aynı sistemde hücrede arac ve şirket bilgileri kaydetim çıksın istiyorum..

Son düzenleme:
Merhaba,

Nurullah bey,

Türkçemizi biraz daha dikkatli kullanmanızı rica edeceğim. Yazdığınız mesajları anlamakta zorlanıyorum. Ayrıca sorularınızı alakasız başlıklar altında sormayınız. Bu şekilde yanıt alamazsınız. Forum kurallarını okumanızı rica ediyorum.

İyi akşamlar,
Korhan Hocam sizin satır ekleme ve satır silme ile ilgili bir çalışmanız var. O konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

Merhaba,

Arkadaşlar inadınamı yapıyorsunuz. Neden alakasız başlıklar altında isteklerinizi dile getiriyorsunuz anlamadım. Eğer sorunuz başka başlıkla ilgiliyse o başlığın altından devam etmeniz uygun olacaktır. Bu şekilde davranarak forum düzenini bozuyorsunuz. Lütfen bu konuya dikkat edelim.

o konun başlığıyla ilgili 3 kere sordum ama cevap alamadım.Bu konuyla ilgili sizin calışmanız vardı. O yüzden buraya yazdım.

64 bit işletim sisteminde ekteki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?

Soruma daha önce cevap verilmiş. :) Gerek kalmadı...

Son düzenleme:
excelde cinsiyet seçimine göre farklı araba listesi getiren kod yazdım. Seçilen arabaya göre peşinatı,faizi belirleyerek ödemen gereken miktar gözüküyor.

cinsiyeti belirleyip, rabayı seçtikten sonra "iyi seçim","daha iyisi olamazdı" tarzı sesli uyarı eklemek istiyorum
bunu nasl yapabilirim?

Geri