- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016,32bit
Merhaba,
Aşağıdaki kodları ilgili sayfanın kod bölümüne kopyalayıp dener misiniz?
Kod:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Intersect(Target, [C:C]) Is Nothing Then Exit Sub Dim c As Range Dim Adr As String Dim Kol As Integer With Worksheets(1).Range("C1:C" & Target.Row - 1) Set c = .Find(Target.Value, LookIn:=xlValues) If Not c Is Nothing Then Adr = c.Address Do Kol = Cells(Target.Row, Columns.Count).End(1).Column + 1 Cells(Target.Row, Kol) = c.Offset(0, -1) Set c = .FindNext(c) Loop While Not c Is Nothing And c.Address <> Adr End If End With End Sub
Sayın Necdet Bey,ekte yapmış olduğunuz dosya benim için muhteşem bir olay,o açıdan hiç bir sıkıntım yok.Aslına bakarsanız bir önceki mesajda sizin anlayışınızda bir eksiklik yok bilakis benim anlatımımda bir yanlışlık olmuş.Öğrenmek istediğim sizin kodlarınıza bakarak bişeyler yapabilirmiyim diye çalıştım ama kodlardan bişey anlayamadım:-( Mesela; C sütununa hasta ismi yazınca arama yapıp aynı hastayı bulduğunda ilgili satıra yazıyor.Çok hoşuma gittiğinden birde bulmadığında ismin yazdığı hücrenin yanına "DAHA ÖNCEKİ SONUCU BULUNAMADI" yazsa çok harika olur.Yanlış anlamayın ben bu haliyle zaten muhteşem görüyorum.Yazdığım notuda ekleyebilirsek çok hoş olucak sanırım..Bu arada yeni bir sorum daha var ama dosyasını haızrlamam gerekicek yardımcı olurmusunuz?
Son düzenleme: