• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hane halkını bir araya toplama

EFT

Sayın Altay3535,
İstediğiniz gibi oldu sanırım çalışmanız. Gelişmiş düşeyara ile yaptım bende. Macro ilgili sayfanın VBA modülünde mevcut. Eğer çalıştıramazsanız, word dosyasındaki macroyu EFT 2011 adlı dosyanın VBA modülüne kopyalamanız gerekir. M3 hücresindeki adres bilgisini değiştirdiğinizde, sizin istediğiniz gibi ilgili alanlara veriler gelecektir. F9 tuşu ile yenileme yapmanız(otomatik yenileme açık değilse) gerekebilir.

ÖNEMLİ NOT: 1) Adresler "Analistenin" A sütununda olmalı.
2) Adresler mutlaka noktalama işaretlerine kadar aynı olmlıdır.
3) Son olarakta ben Office 2003 Türkçe kullanıyorum, farklı bir office kullanıyorsanız çalışıp çalışmadığını bilemiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sevgili hocam selamlar,
Öncelikle ilginize,nihayetinde de anlayışınıza teşekkür etmek isterim.Değiniz gibi bu listeyi ayırmak imknasız,nüfus hareketliliğnden kaynaklanan problemimiz var,belli aralıklar yeni listeden kontrol ediyoruz.
4000 nüfusat bir ayda 30 kişi gidip 30 kişi gelebiliyor,bunu da ancak mükerrer kayıtları kontrol altına komutlarla sağlamaya çalışacağım.Sistemden her ay veri alıp kontrol etmem gerek,
ama amacım bu fişi her hane için bir adet kartona basabilmek,ve arşivlenmesi ve takibini yapabilmek.
Şu an için zorlandığım tek şey formülleri kopyalama problemi.
Tarifi var ama bir türlü ve hala beceremedim.
(Asıl dosyama formülleri kopyalamıyorum...
değişik bir yöntem hoş olur kanaatindeyim,
Sağlıcakla ve hoşça kalın.
iletinizi yeni gördüm. eğer mdb şeklinde turmak istyerseniz yardımıc olmaya çalışırım ancak şu an kendim için bir proje hazırlıyorum.
gidenleri silmek yerine adresi terk ettiği tarih ekleseniz ve bu alan dolu ise adreste yaşayanlar listesinden çıkartsanız daha uygun olmaz mı?
eğer ekleyeceğiniz kişiler arasında var ancak terk ettiği tarih alanı dolu ise silersiz ya da yeni adres ıdsine bağlarsınız...

bu arada verileri sistemden çekiyorsanız sistem etf fişi, basmanıza izin vermiyor mu?

Geri