Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin arkadaşlar. ekte hakediş yapmak için bir metraj formu hazırlıyorum. verileri Userforma girip kaydete bastıktan sonta alttaki listbox da bunları nasıl görünür kılarım.
Listview nes nesi ekli olmadığı için böyle bir hata verebilir. Toolbox araç çubuğunda boş bir yerde sağla tıklayarak Additional Controls ' a tıklayın Microsoft ListView Control, Version x.x referansını işaretleyin daha sonra çalışmayı kaydedin kapatın ve tekrar açın.
Programer üstadım, userforma listvie eklemek istediğimde ekteki gibi bir hata alıyorum. bir de metraj formuna tıklayınca userform u açmıyor ve "object require " diyor.
listview nesnesi olmadığından hata veriyor. Aşağıdaki resindeki gibi nesneyi ekleyin toolbox a sonrada toolbox tan nesneyi seçip user formun üstüne ekleyin.
Elinize sağlık sayın programer. Şimdi becerebildim sanırım açmayı. Peki üstadım Listview deki yazan verileri, tekrar geri çağırabilir miyiz? yani listview a tıklayınca, yukarıda doldurduğumuz eni boyu vs. bilgileri geri oraya gelsin.?
Elinize sağlık Programer Üstadım. Çok teşekkürler. Kodların mantığını anlamaya çalışıyorum. aşağıdaki formülasyonun açıklamasını yapma imkanınız var mı acaba?
If Sheets("METRAJ_FORMU").Cells(65536, "B").End(xlUp).Row < 2 Then Exit Sub
list = Sheets("METRAJ_FORMU").Range("A8:I" & Sheets("METRAJ_FORMU").Cells(65536, "A").End(xlUp).Row).Value
For i = 1 To UBound(list, 1)
With ListView1
.ListItems.Add , , list(i, 1)
s = s + 1
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 2)
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 3)
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 4)
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 5)
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 6)
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 7)
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 8)
.ListItems(s).ListSubItems.Add , , list(i, 9)
End With
Next i
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.