- Excel Vers. ve Dili
- office 365
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 23-06-2021
Ekteki dosyanın Y1 sayfası L,M,N sütunlarındaki formüllerin makro kodlarına ihtiyacım var. Bazı kodları forumda bulup kendime uyarlayıp kullanabiliyorum ama bu örnekteki formülleri koda dönüştürmem imkansız. M,N sütunlarındaki formüller birbirine benzer. L sütunundaki formülün küçük bir kısmı M,N sütunlarındaki formülden farklı: Devrik dönüşüm kısmında ">=" ile ilgili kısım farklı.
Not:
1- Y1 sayfasındaki söz konusu kodu uyarlayıp Y2 sayfasındaki formüller için de kullanmak istiyorum. ( Y2 sayfasında Y1 sayfasından farklı olarak B:K sütunları arasında dört sayı kullanılmıştır.)
2- Makro kodlarını butona atamayıp sonuçları altıncı satırdan itibaren ilgili sütunlara yazdırmak istiyorum.
3- Eğer zahmet olmazsa Ç sayfası K sütunundaki formülü de koda dönüştürmenizi rica ediyorum.
Not:
1- Y1 sayfasındaki söz konusu kodu uyarlayıp Y2 sayfasındaki formüller için de kullanmak istiyorum. ( Y2 sayfasında Y1 sayfasından farklı olarak B:K sütunları arasında dört sayı kullanılmıştır.)
2- Makro kodlarını butona atamayıp sonuçları altıncı satırdan itibaren ilgili sütunlara yazdırmak istiyorum.
3- Eğer zahmet olmazsa Ç sayfası K sütunundaki formülü de koda dönüştürmenizi rica ediyorum.
Ekli dosyalar
-
108.5 KB Görüntüleme: 6