Formül sonucu çıkmıyor

Excel Vers. ve Dili
EVDE OFİS 2003
İŞTE OFİS 2003
arkadaşlar belmi çok basit ama ben çözemedim.

excel 2003 te bazı hüçrelerde yazdığım formül görünüyor formülün sonucu gözükmüyor. o satırı silip yeni satır eklediğimde sorun düzeliyor.

örnek A1 HÜCRESİNE =B5 YAZIYORUM B5 HÜCRESİNDE ANKARA YAZILI AMA A1 HÜCRESİNDE ANKARA GÖZÜKMÜYOR =B5 GÖZÜKÜYOR NASIL ÇÖZÜLÜR YARDIM EDERMİSİNİZ.

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
arkadaşlar belmi çok basit ama ben çözemedim.

excel 2003 te bazı hüçrelerde yazdığım formül görünüyor formülün sonucu gözükmüyor. o satırı silip yeni satır eklediğimde sorun düzeliyor.

örnek A1 HÜCRESİNE =B5 YAZIYORUM B5 HÜCRESİNDE ANKARA YAZILI AMA A1 HÜCRESİNDE ANKARA GÖZÜKMÜYOR =B5 GÖZÜKÜYOR NASIL ÇÖZÜLÜR YARDIM EDERMİSİNİZ.
Merhaba
Hücre biçimlendirden metin olarak seçilmiştir. Genel olarak ayarlayıp F2 enter yapın

İ

İhsan Tank

Misafir
merhaba
F9 a basın eğer ki çıkarsa
araçlar -seçenekler - hesaplama'yı otomatik hale getirin

Excel Vers. ve Dili
EVDE OFİS 2003
İŞTE OFİS 2003
Yok arkadaşlar her ikisinide denedim olmuyor

başka sebebi ne olabilir.

şunuda denedim. Diyelim a1 hücresinde =b5 var ve ankara olarak gözüküyor. B5 te ankara yazıyor. Ben a1 hücresini =b4 olarak değiştirince b4 hücresinde izmir yazmasına rağmen a1 de =b4 gözüküyor. Ama atıyorum alakasız boş bir hücreye =b4 yazınca izmir gözüküyor. Yani sorun a1 hücresinde... Ama ne anlayamadım gitti.

Yani sadece yeni formülde değil var olan ve çalışan formülde değişiklik yapıncada sonucu göstermiyor.

Lütfen yardım edermisiniz başka nedenleri ne olbilir. _???

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
bu problemi bende yasadim bir kac kez aynen dediginiz gibi o satiri yahut sutunu silip baska sutuna yazinca duzeliyor, cok buyuk bir problem degil ama sinir bozucu..

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Yok arkadaşlar her ikisinide denedim olmuyor
başka sebebi ne olabilir.
şunuda denedim. Diyelim a1 hücresinde =b5 var ve ankara olarak gözüküyor. B5 te ankara yazıyor. Ben a1 hücresini =b4 olarak değiştirince b4 hücresinde izmir yazmasına rağmen a1 de =b4 gözüküyor. Ama atıyorum alakasız boş bir hücreye =b4 yazınca izmir gözüküyor. Yani sorun a1 hücresinde... Ama ne anlayamadım gitti.
Yani sadece yeni formülde değil var olan ve çalışan formülde değişiklik yapıncada sonucu göstermiyor.
Lütfen yardım edermisiniz başka nedenleri ne olbilir. _???
Küçük bir örnek ekleseniz.

Excel Vers. ve Dili
EVDE OFİS 2003
İŞTE OFİS 2003
örnek var elimde ama gönderemiyorum çünki bizim sistemimiz kapalı bir sistem. flaş, kart okuyucu, cd,disket takılamıyor, internetede sadece sistemin sayfasına bağlanıyor yani dışarıdan giriş çıkışı yok ben başka pcden yazıyorum bunları bu pc dede öle bişey yok... :(:(