yanginci34
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- excel2016
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba; Aynen dediğiniz gibi zor olduğunu düşünüyorum. Zaten bende cevap konusunda ümidi kestim yönetici arkadaşlar bu konuyu kapatabilirler.Merhaba,
Haddim olmayarak bir şeyler yazmak istedim. İhtiyaç duyduğunuz çözümü sunabilmeyi çok isterdim ama ne yazık ki yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilim. Ancak gördüğüm kadarıyla bu tecrübeye ve bilgiye sahip üyeler de bir çözüm bulmuş değil. Naçizane görüşüm şu ki, çalışmanızdaki tablo kolayca kod veya formül yazılabilecek mantıkta değil -bence yani-. Tavsiyeler doğrultusunda tabloda değişiklikler yaparsanız kısa sürede çözüme kavuşacağınızı sanıyorum. İyi geceler dilerim.
Birleştirilmiş hücreleri iptal ettim ve sadeleştirilmiş bir şekilde yeni dosya da ekledim ve elimden geldiği kadar da açıklamaya çalıştım. Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.Merhaba,
Gerçek dosyanızla aynı mantıkta bir örnek ekleyebilirseniz, inceleyenler çalışma mantığını daha iyi kavrayabilir. Basit açıklamalar eklemeyi de unutmayın ki insanlar enerjilerini sorunu anlamaya değil de çözmeye yöneltebilsin.
Birleştirilmiş hücreleri iptal ettim ve sadeleştirilmiş bir şekilde yeni dosya da ekledim ve elimden geldiği kadar da açıklamaya çalıştım. Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.Merhaba,
Gerçek dosyanızla aynı mantıkta bir örnek ekleyebilirseniz, inceleyenler çalışma mantığını daha iyi kavrayabilir. Basit açıklamalar eklemeyi de unutmayın ki insanlar enerjilerini sorunu anlamaya değil de çözmeye yöneltebilsin.